نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مجری برنامه «ضربان» بیان کرد که با کوتاهشدن زمان برنامه، مردم گله میکنند که چرا زمان کافی برای ارتباط با کارشناسان وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، عوامل برنامه «ضربان» که بیش از ۱۳ سال است از شبکه سلامت پخش میشود، با حضور در واحد امور ارتباط با مخاطبان ادارهکل روابطعمومی صداوسیما، به گفتگوی تلفنی با مخاطبان خود پرداختند، به پرسشهای مردم در زمینه مسائل پزشکی و سلامت عمومیپاسخ دادند و نظرات آنها درباره برنامه را دریافت کردند.
فرهاد قربانی سردبیر برنامه «ضربان» شبکه سلامت با حضور در واحد ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) گفت: مخاطبان در تماسهایی که میگیرند به نکات ارزشمندی اشاره میکنند. برخی مخاطبان حتی برنامه را ضبط یا نکات پزشکی را یادداشت میکنند.
حسامالدین خضری مجری برنامه «ضربان» شبکه سلامت، تجربه پاسخگویی به تماسهای مردمیبا ۱۶۲ را یکی از مؤثرترین اشکال ارتباط با مخاطب دانست و افزود: اینکه میتوانیم بهصورت زنده و در لحظه با مردم صحبت کنیم، فرصتی است تا نظرات آنها را مستقیم بشنویم.
بابک حسنزاده راد دیگر مجری برنامه «ضربان»، با اشاره به کاهش زمان برنامه طی سالها اظهار کرد: مدت برنامه از ۶۰ به ۴۵ دقیقه کاهش یافته است. با این وجود همیشه پیامکها و تماسهای زیادی داریم و مردم گلهمندند که چرا زمان کافی برای ارتباط با کارشناسان وجود ندارد.
حسین قرایی مدیرکل روابطعمومی رسانه ملی نیز ضمن قدردانی از عوامل برنامه «ضربان»، از اهمیت توجه به سلامت و نقشآفرینی سازمان صداوسیما و شبکه سلامت سخن گفت و تأکید کرد که امروز و در واحد ۱۶۲ فرصتی فراهم شد تا مخاطبان وفادار برنامه بتوانند بهطور مستقیم با گروه سازنده این برنامه سخن بگویند، دغدغههایشان را مطرح و پیشنهادهای خود را بیان کنند.
آلبوم «روزی دوباره سبز می شویم» عنوان یکی از تازه ترین آثار موسیقایی منتشر شده در فرآیند فروش محصولات این حوزه است که طی روزهای گذشته با هنرمندی علی دارابی فر پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
قائم مقام رادیو اقتصاد با اشاره به رویکردهای این شبکه در راستای جلب نظر مخاطب بیان کرد که حفظ اعتماد مخاطب به این رسانه خط قرمز است.
رضا لواسانی درباره نمایشگاه آثار تجسمی و حجم خود که با عنوان «قاف» در گالری ۲+ برقرار است، توضیحاتی ارائه داد.
«کهته» نمایشی است با ساختاری ساده و خطی که در بستر اختلاف ۲ قوم در جزیره خارک شکل گرفته و با نگاهی بومی به تقابل سنت و عشق میپردازد.
Δ