نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
تهیه کننده «بیدار شو» درباره آیتم های این برنامه صبحگاهی که از رادیو صبا روی آنتن میرود، توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر اکبری تهیهکننده برنامه «بیدار شو» که از رادیو صبا پخش می شود، به تشریح اهداف و ویژگیهای این برنامه پرداخت و گفت: ما در «بیدار شو» سعی داریم با استفاده از آیتمهای متنوع و گویندگی طنز، فضایی شاد و دلنشین برای شنوندگان فراهم کنیم. هدف ما این است که مخاطبان با شنیدن این برنامه، احساس خوبی داشته باشند و با انرژی مثبت روز خود را آغاز کنند.
وی اضافه کرد: یکی از آیتمهای این برنامه، «صبحانه روز» است که در آن یک صبحانه جدید به صورت طنز معرفی میشود. ما میخواهیم به شنوندگان نشان دهیم که صبحانه میتواند نه تنها مغذی باشد، بلکه با کمی خلاقیت و شوخی، به یک تجربه لذتبخش تبدیل شود.
آیتم «کنسرت صبحگاهی» نیز به همخوانی طنز مجری با یک ترانه اختصاص دارد که به گفته اکبری، هدف آن ایجاد فضایی شاد و مفرح برای شنوندگان است.
اکبری ادامه داد: در بخش «خفتگان تاریخ»، برنامه به شوخی با بیدار شدن شخصیتهای تاریخی ایران و جهان میپردازد. این آیتم به نوعی به ما یادآوری میکند که تاریخ هم میتواند با طنز و شوخی همراه باشد و ما را به تفکر وادارد.
این تهیه کننده یادآور شد: آیتم «ورزش همه گونی» حرکات ورزشی را در قالب صوتی و با بیان طنز ارائه میدهد. ما میخواهیم به مخاطبان یادآوری کنیم که ورزش میتواند بخشی از روزمرگی آنها باشد و با کمی خلاقیت و شوخی، به یک فعالیت لذتبخش تبدیل شود.
برنامه «بیدار شو» هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۶ صبح به تهیهکنندگی امیر اکبری و با اجرای آرمان غفاریان و حمید پارسا به شنوندگان ارائه میشود.
آلبوم «روزی دوباره سبز می شویم» عنوان یکی از تازه ترین آثار موسیقایی منتشر شده در فرآیند فروش محصولات این حوزه است که طی روزهای گذشته با هنرمندی علی دارابی فر پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
قائم مقام رادیو اقتصاد با اشاره به رویکردهای این شبکه در راستای جلب نظر مخاطب بیان کرد که حفظ اعتماد مخاطب به این رسانه خط قرمز است.
رضا لواسانی درباره نمایشگاه آثار تجسمی و حجم خود که با عنوان «قاف» در گالری ۲+ برقرار است، توضیحاتی ارائه داد.
«کهته» نمایشی است با ساختاری ساده و خطی که در بستر اختلاف ۲ قوم در جزیره خارک شکل گرفته و با نگاهی بومی به تقابل سنت و عشق میپردازد.
Δ