نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
پروژه پژوهشی تالیفی «دین و موسیقی در ایران معاصر» با پژوهش و نویسندگی حسین سَروی روز نهم خرداد با برگزاری یک مراسم ویژه در خانه هنرمندان ایران رونمایی میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور رسانهای پروژه ، کتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر – از سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۹۶» با تالیف حسین سَروی و نظارت و مقدمه حسین محدثی گیلوایی روز جمعه نهم خرداد با برگزاری یک مراسم ویژه در تالار جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران پیش روی مخاطبان قرار میگیرد.
در توضیح این اثر تالیفی پژوهشی آمده است:
«در حدود نیم قرن اخیر رابطه دین و موسیقی (به منزله یکی از پرمصرفترین هنرها) در ایران چه بوده است؟ موسیقی در ایران بعد از انقلاب چه از سر گذرانده است؟
این ۲ پرسش، پرسشهای اصلی این پژوهش هستند و شالوده این کتاب پژوهشی تجربی را شکل می دهند. مسیری که با رویکردی چند روشی انجام شده است. اول تحلیل محتوای متون فقهی و سپس تحلیل محتوای مطبوعاتی درباره رابطه دین و موسیقی طی پنج دهه گذشته در مصاحبه با مطلعین کلیدی حوزه موسیقی و تحلیل داده های آماری درباره تولیدات و آثار موسیقایی.
این اثر را یک موسیقی دان زیرنظر یک محقق جامعه شناسی دین نوشته و محصول سه سال کار پژوهشی است.»
حسین سروی از جمله پژوهشگران عرصه های مختلف فرهنگ و هنر است که تحصیلات خود را در رشته های دکترای تخصصی جامعه شناسی فرهنگی از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی از دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناسی رشته موسیقی از دانشگاه سوره تهران به پایان رسانده است.
تالیف کتاب ها و مقالاتی چون «چالشهای دین و موسیقی در ایران معاصر (۱۳۵۰تا ۱۳۹۶)»، «گرایشهای دینی معاصر و وضعیت موسیقی در ایران پسا انقلابی»، «تحلیل گفتمان سنت گرای موسیقی در ایران معاصر (۱۳۸۵- ۱۲۸۵)»، «تحلیل گفتمان های تجدد گرا و نوسنت گرا در ایران معاصر(۱۳۸۵- ۱۲۸۵)»، تألیف کتاب «آنچه یک کارشناس فرهنگی – هنری باید بداند (مدیریت پروژه،کارتیمی، سیستم مدیریت استعدادها)» با همکاری حسین علیان از جمله فعالیتهای پژوهشی حسین سروی در عرصه موسیقی هستند.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ