نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نمایشنامه «مجوز» به کارگردانی محمدسجاد رشیدی در خانه هنر دیوار خوانش میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامهخوانی «مجوز» به نویسندگی لوئیجی پیراندللو، ترجمه محمد شبدار و کارگردانی محمدسجاد رشیدی، در خانه هنر دیوار اجرا میشود. رشیدی در این اثر، تلاش کرده تا مرز بین واقعیت و خرافات را در هم بشکند و تجربهای چندحسی را برای مخاطب رقم بزند.
در توضیح این نمایشنامه خوانی آمده است:
این اثر که داستان کشمکش میان کیاکیارو مردی که به شور چشمی مشهور است و داندرآ دادستان شهر را که به بررسی پرونده کیاکیارو و شهردار میپردازد، روایت میکند پرسشهای مهمی را درباره باورهای ما و واقعیت زندگی مطرح میکند. آیا شور چشمی تنها یک خرافات است یا نیرویی مرموز که میتواند بر زندگی افراد تأثیر بگذارد؟ آیا زندگی کیاکیارو نمونهای از یک زندگی تحت تأثیر باورهای خرافی است یا واقعیت تلخی که در جامعه ما رخ میدهد؟
محمدسجاد رشیدی کارگردان این اثر، سعی کرده است تا دنیای پیچیده و پرتنش نمایشنامه را به صورت بصری برای مخاطب به تصویر بکشد.
در این نمایشنامه، کیاکیارو به عنوان نمادی از افرادی که به دلیل باورهای متفاوت جامعه، مورد طرد قرار میگیرند، مطرح میشود. آیا ما حق داریم درباره باورهای دیگران قضاوت کنیم؟ آیا باورهای خرافی میتوانند بر سرنوشت افراد تأثیرگذار باشند؟ اینها پرسشهایی هستند که نمایشنامه «مجوز» به آنها پاسخ نمیدهد، اما مخاطب را به تفکر وامیدارد.
از جمله عوامل اصلی این پروژه میتوان به مجری طرح: مهدی علینژاد، بازیگران: سجاد طاهری، کیمیا ناظمیان پور، سمانه آقایی، محمد سجاد رشیدی، زهرا باقری، کاوه رستمی نیک، امیر محمد قیصری، گروه کارگردانی: مهشید پورزال، هانیه واعظی نژاد، متین سخا، مشاور کارگردان: محمد شبدار، سارا داروفروش، طراح پوستر: فاطمه رشیدی، مدیر تولید: امین اسلامی اشاره کرد.
نمایشنامهخوانی «مجوز» در ۴ اسفند ۱۴۰۳ در خانه هنر دیوار روی صحنه میرود. علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ