نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
فیلم مستند «حبیب الله» به کارگردانی عدنان زندی به جشنواره بینالمللی فیلمهای آسیایی وزول فرانسه راه یافت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانهای پروژه، مستند کوتاه «حبیب الله» به کارگردانی عدنان زندی و تهیهکنندگی گلناز حسینی و سینا ایوبی، محصول بَفر پروداکشن در ادامه حضور جهانی خود به سی و یکمین دوره جشنواره فیلمهای آسیایی وزول فرانسه راه یافت.
جشنواره فیلم آسیا وزول VIFFAC، رویدادی بینالمللی است که توسط انجمن جشنواره بین المللی سینمای آسیا برگزار میشود. هدف این انجمن، سازماندهی جشنواره و از طریق آن ترویج و شناساندن سینماتوگرافی آسیایی عنوان شده است. این رویداد، عضو NETPAC (شبکه ارتقا سینمای آسیا و اقیانوسیه) به شمار میآید. ریاست هیئت داوران این دوره جشنواره برعهده فیلمساز مولف و برنده نخل طلای کن و شیر طلای ونیز جیا ژانگکه است.
سی و یکمین دوره جشنواره آسیا وزول از ۱۱ تا ۱۸ فوریه ۲۰۲۵ (۲۳ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳) در کشور فرانسه برگزار خواهد شد.
این مستند پیش از این، به سی و یکمین دوره جشنواره شفیلد انگلستان، بیست و هشتمین دوره جشنواره زوم لهستان، چهارمین دوره جشنواره کردی مسکو و جشنواره سینما حقیقت نیز راه یافته است.
مستند کوتاه «حبیب الله» راوی زندگی خواننده پیشکسوت فولکلور منطقه لیلاخ است که با افزایش سن با چالش جدیدی مواجه و دچار شک و تردید شده است.
این مستند کوتاه راوی زندگی حبیب الله زندی، محمد زندکریمی، منیژه رحیمی، ابوالقاسم کوشا و هاشم زندی است و پخش بینالمللی این اثر را مجموعه بَفر پروداکشن بر عهده دارد.
عوامل مستند «حبیب الله» عبارتند از نویسنده و کارگردان: عدنان زندی، تهیه کننده: گلناز حسینی، سینا ایوبی، محصول بَفر پروداکشن، مدیر فیلمبرداری: پرویز رستمی، تدوین: توفیق امانی، صدابردار: مصعب عباسی، صداگذار: حسین قورچیان، اصلاح رنگ: فرهاد سنندجی، دستیار کارگردان: فواد لطفی، دستیار تصویر: ادیب پروین، با مشارکت انجمن سینمای جوانان سنندج و مشاور رسانهای: علی کشاورز.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ