نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مجید ضیایی با استفاده از هنر سفالگری، مستند «سریر آتش» را خلق کرده است که در برنامه «نردبان» این هفته مرور میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دویست و بیست و هشتمین قسمت از برنامه تلویزیونی «نردبان»، جمعه ۱۲ بهمن روی آنتن شبکه مستند سیما میرود. این ویژه برنامه به استقبال دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی میرود و فیلمهای مستند با این موضوع را مرور میکند.
مروری بر مجموعه مستند «قصه دیار ما (کدخدا عیسی و ژاندارم و صدای بهمن)» یکی از بخشهای اصلی «نردبان» این هفته است که به مناسبت دهه فجر روی آنتن میرود. این مجموعه روایتی متفاوت از قصههای انقلاب در شهرستانها و روستاها است. محمدحسین هاشمی کارگردان این مجموعه با حضور در برنامه «نردبان» و در گفتگو با حامد شکیبانیا، درباره روند تولید این اثر توضیح میدهد.
در بخش دیگری از «نردبان» این هفته، فیلم مستند «پل آزادی» ساخته مهدی مدنی پخش و بررسی میشود. «پل آزادی»، فیلمی با موضوع آزادسازی خرمشهر است که در سال ۱۳۶۱ شمسی ساخته شد. این مستند داستان تلاش گروههای مهندسی مختلف در آستانه عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر است.
این فیلم مستند که یکی از گنجینههای سینمای مستند ایران در حوزه دفاع مقدس است، در موزه سینما نمایش و نقد شد و تصاویر مربوط به آن با همکاری این موزه در اختیار «نردبان» قرار گرفت.
در بخش مستندنگاری نیز گفتگوی حامد شکیبانیا و مجید ضیایی روی آنتن شبکه مستند سیما میرود. «سریر آتش» اثری از مجید ضیایی هنرمند سرامیست است که این روزها در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است. این اثر هنری تجسمی با استفاده از هنر سفالگری و در قالبی متفاوت دست به مستندنگاری زده است.
نمایش برشهایی از فیلمهای مستند «پل آزادی»، «کدخدا عیسی»، «ژاندارم»، «صدای بهمن» و «راه پیروزی» بخش دیگری از «نردبان» این هفته خواهد بود.
برنامه تلویزیونی «نردبان» تلاش میکند با نگاهی تخصصی به فیلم و عکس مستند، مروری بر آثار ایرانی و خارجی این حوزه داشته باشد. این برنامه با اجرای حامد شکیبانیا، کارگردانی و تهیهکنندگی اصغر احمدپور و فاطمه بوربور و ضبط شده در استودیو نفت، با بخشهایی متنوع جمعهها ساعت ۱۸:۳۰ روی آنتن شبکه مستند میرود و بازپخش آن شنبهها ساعت ۲۴ و ۱۴:۳۰ است.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ