نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در منزل استاد شاهین فرهت، آهنگساز و استاد بازنشسته موسیقی دانشگاه تهران از زحمات وی قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین سیمایی صراف در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات این استاد بازنشسته موسیقی دانشگاه تهران، در خصوص آموزش عالی هنر با وی مشورت کرد.
شاهین فَرهَت (۱۳۲۶) آهنگساز، موسیقیدان و مدرس موسیقی ایرانی است. وی بهعنوان یکی از آهنگسازان سرشناسِ موسیقی کلاسیک در ایران، آثار متعددی را بر اساسِ فرمهای رایج در موسیقی غرب مانند سمفونی، کنسرتو، سوئیت، کانتات، پرلود، فوگ، پوئم سمفونیک، راپسودی و دیگر شیوههای مرسوم، خلق کرده که غالباً به فضای موسیقی دوران رمانتیک نزدیک است و در عینحال از تأثیر نغمههای موسیقی ایرانی نیز بیبهره نبوده است.
فرهت از سال ۱۳۵۵، در گروه آموزشیِ موسیقی دانشگاه تهران تدریس میکند. همچنین وی در سال ۱۳۶۱، یک مؤسسه فرهنگی تأسیس کرد که مجموعه آشنایی با موسیقی کلاسیک غرب به نویسندگی خودش، از جمله آثار این مؤسسه است.
وی از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۷ به همراه برادرش علی، از طریق این مؤسسه، حدودِ ۲۰۰ عنوان نوار کاست از آثار موسیقی کلاسیک را تولید، تکثیر و پخش کرد. وی در سال ۱۳۶۷ از دانشگاه تهران مرخصی گرفت و به همراه مادرش به سوئد، محل اقامتِ برادرش رفت. وی در آن کشور، زبان سوئدی آموخت و به تدریس هارمونی و آهنگسازی پرداخت. همچنین دورهای، مدرس موسیقی ایرانی در سوئد بود. فرهت نخستین موسیقیدانِ ایرانی است که در سوئد، موسیقی ایرانی تدریس کردهاست. وی استاد «آکادمی موسیقی سوئد» در رشته آهنگسازی است.
فرهت تاکنون حدود یکصد اثر موسیقی در فرمهای مختلف ساختهاست که شامل سمفونیها، کوارتتها و کنسرتوها و چند قطعه دیگر است. او در دی ۱۳۹۷، آثار موسیقی خود را به موزه موسیقی ایران اهدا کرد. از شاهین فرهت تاکنون حدود بیست سمفونی ضبط و منتشر شده است که در بین آثار آهنگسازان ایرانی، بیشترین تعداد را دارا است، بههمین دلیل از او با عنوان «پدر سمفونی ایران» یاد میکنند. حسین سیمایی صراف روز سهشنبه – ۹ بهمن ماه – در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات این استاد بازنشسته موسیقی دانشگاه تهران، در خصوص آموزش عالی هنر با وی مشورت کرد.
فرهت تاکنون حدود یکصد اثر موسیقی در فرمهای مختلف ساختهاست که شامل سمفونیها، کوارتتها و کنسرتوها و چند قطعه دیگر است. او در دی ۱۳۹۷، آثار موسیقی خود را به موزه موسیقی ایران اهدا کرد. از شاهین فرهت تاکنون حدود بیست سمفونی ضبط و منتشر شده است که در بین آثار آهنگسازان ایرانی، بیشترین تعداد را دارا است، بههمین دلیل از او با عنوان «پدر سمفونی ایران» یاد میکنند.
نخستین روز همایش «هزینهها و شیوههای تامین سرمایه» دوشنبه ۳۰ تیر در خانه سینما برگزار شد.
نمایش «همه پنگوئن یا چی؟» به نویسندگی و کارگردانی شراره طیار از ۵ مرداد در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری اجرا میشود.
معاون صدای رسانه ملی با اعلام آغاز فعالیت رادیو اربعین بیان کرد که این رویداد یک میدان جهانی عدالتخواهی و ضدظلم است.
نمایش «کافه مک اَدَم» اثر زندهیاد محمود استادمحمد پس از ۱۵ سال با کارگردانی آرمان شهبازی به صحنه میآید.
Δ