نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نشست خبری مستند «کی پاپ» به کارگردانی علی کوثری در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه اکران و نشست خبری مستند «کی پاپ» به کارگردانی علی کوثری امروز یکشنبه ۲۳ دی در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.
علی ناصری کارگردان مستند در ابتدای این نشست عنوان کرد: ایده این مستند از اواخر سال ۱۴۰۰ آغاز شد. ابتدا میخواستم از مدیریت فرهنگی کره جنوبی برای مدیریت داخلی الهام بگیرم اما به تدریج به ایدههای بهتری رسیدم و با خودم گفتم که موضوع اصلی فیلم میتواند فرهنگ هواداری باشد. من با قشر مختلفی از مخاطبان برای این مستند مصاحبه کردم.
وی در پاسخ به اینکه چرا مستند نگاه کارت پستالی نسبت به کی پاپ دارد، توضیح داد: مساله ای که در کی پاپ من را اذیت کرد برخوردهای سلبی و خشن با این هواداران است مخصوصا در مدارس دخترانه. فکر میکنم یک شکاف شناختی عمیق میان خانوادهها و مدارس با این هواداران وجود دارد که همواره عمیقتر هم میشود. من مجبور شدم که روایت کارت پستالی و سطحی از کی پاپ داشته باشم زیرا مخاطب ما شناختی از این پدیده ندارد و من قصد داشتم شناخت نسبی از کی پاپ ایجاد کنم.
این کارگردان در پاسخ به این پرسش که چرا فیلم فراتر از موضوع نرفته است، گفت: این مستند اولین مستند فارسی زبان درباره این موضوع است. مستند عمیق است اما تعمدا در موضوعاتی مانند هویت، هنر، مسائل فرهنگی و … عمیق نشده است.
وی درباره مخاطبان مستند گفت: مخاطب اصلی این فیلم خانوادهها، فعالان فرهنگی، مربیان و معلمان تربیتی و تمام کسانی هستند که با نوجوانان در ارتباط هستند. از طرفی نوجوانان و حاکمیت هم باید این فیلم را ببیند.
این کارگردان تاکید کرد: جالب است بدانید که موسیقی و کی پاپ رتبه سوم صادرات فرهنگی در کره جنوبی را دارد. رتبه اول این لیست متعلق به غذاهای کرهای است.
وی درباره طرفداران گروه کی پاپ گفت: اکثر طرفداران این گروه دخترها هستند و فکر میکنم این مساله کاملا روانشناختی است. کی پاپ فقط موسیقی نیست بلکه یک فرهنگ است که شامل رقص، موزیک ویدیو، رئالیتی شو و … است. کی پاپ کاملا یک منظومه است که به مخاطبانش هویت میبخشد.
محمدحسین جعفریان تهیهکننده مستند نیز در پایان درباره پخش مستند «کی پاپ» بیان کرد: بعید میدانیم که این مستند از صداوسیما پخش شود اما چند نسخه برای مدیران شبکهها ارسال کرده ایم. بخش اصلی اکران این مستند وی او دیها هستند.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ