نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نشست هیئت مدیره انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران با مطرح کردن مشکلات و چالش های تهیه کنندگان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هیئت مدیره انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران با حضور اعضای هیئت داوری و کمیته حقوقی انجمن برگزار شد. در این نشست ابتدا برخی مشکلات تهیه کنندهها در ارتباط با پلاتفرم ها با حضور سید علی اکبر محمودی مهریزی مبنی بر بهکار نگرفتن تهیه کننده حرفه ای در تولیدات پلاتفرم ها مطرح شد.
در این نشست بر حضور افراد غیرحرفهای در حوزه تهیه کنندگی در پلاتفرمها که تاکنون به مشکلات زیادی انجامیده است و بر بهکارگیری تهیه کنندگان حرفهای تاکید شد.
از دیگر موارد مطرح شده در این نشست، نمایش فیلم های خارجی بدون دریافت رایت نمایش آنها بود. هیئت مدیره انجمن از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا حتما به کپی رایت فیلم های نمایش داده شد در پلاتفرم ها توجه لازم را مبذول کند.
هیئت مدیره انجمن همچنین از ساترا و دیگر مراکز نظارت بر پلاتفرم ها خواست تا جلوی پخش آگهی از پلاتفرم هایی را که همزمان با دریافت هزینه اشتراک، آگهی نیز پخش می کنند، بگیرد. چون در این زمینه پلاتفرم های جهانی در مقابل دریافت وجه اشتراک از پخش آگهی خودداری می کنند، اما در ایران این مهم اجرایی نمی شود به خصوص که بهای اشتراک این پلتفورم ها در حد یک بلیت سینما است. اما در ایران، این مبلغ بسیار بیشتر از بهای بلیت است.
در ادامه یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن اعلام کرد که امسال خارج ار ضوابط آیین نامه، گفته می شود که جشنواره فیلم فجر فیلم های دارای پروانه ساخت ویدئویی را نیز نمایش می دهد. این امر می تواند به جایگاه جشنواره و اهمیت فیلم سینمایی لطمه وارد کند. مقرر شد در صورت بروز چنین خطایی، انجمن موضع گیری کند.
در ادامه این نشست از اعضای کمیته حقوقی متشکل از علی ستوده نیا، محمدرضا مصباح و جلال دری خواسته شد تا در اولین فرصت قرارداد تیپ برای تهیه کنندگان را ویرایش کنند. در ادامه جلال دری پیرامون مشکلات حقوقی تهیه کنندگان سینما مطالبی را بیان و برای برون رفت پیشنهاداتی را مطرح کرد که مقرر شد در کمیته حقوقی بررسی و سپس به هیئت مدیره ارائه شود.
در این نشست سید غلامرضا موسوی، مرتضی شایسته، سلیمان علیمحمد، محمدرضا مصباح، ساسان سالور، سعید خانی، سید محسن جاهد، امیرِ شروین، روح الله حجازی، جلیل اکبری صحت، سید حسین حقگو، جلال دری و علی ستودهنیا حضور داشتند.
بسیاری از هنرمندان در دهههای مختلف اقدام به تولید آثار متعدد و تک آهنگ در حوزه ملی میهنی کرده اند که هرکدام متعلق به جریان ویژهای از تاریخ موسیقی ایران عزیزمان است.
کارگردان «برف زمین را گرم میکند» با اشاره به ویژگیهای این اثر نمایشی عنوان کرد که این نمایش به نوعی جدال میان وراثت و جامعه در شکلگیری جرم است.
کارگردان «مرزپرگهر» که در دل جنگ ۱۲ روزه ساخته شد این مجموعه مستند را تلاشی برای ثبت فداکاریهای مردمی و نقش تعیینکنندهای که مردم عادی در ناامید کردن دشمن داشتند، میداند.
درآمد ۳ ماهه آیمکس با موفقیت فیلمهای «F۱» و «گناهکاران» که با دوربینهای این شرکت فیلمبرداری شدهاند، افزایش پیدا کرد.
Δ