نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چهارمین کنسرت از پروژه موسیقایی «طرز تازه» در قالب اجرای «نغمه های ناگهان» به میزبانی تالار وحدت تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، کنسرت «نغمههای ناگهان» با آهنگسازی و سرپرستی مازیار شاهی و خوانندگی حسین علیشاپور شامگاه سه شنبه یازدهم دی در قالب چهارمین پروژه موسیقایی «طرز تازه» در تالار وحدت تهران روی صحنه رفت.
در این کنسرت قطعاتی از ساختههای مازیار شاهی بر اشعاری از مولانا، شهریار، هوشنگ ابتهاج، علیرضا گلبانگ و همچنین سرودههایی از خود او و حسین علیشاپور در آواز ابوعطا و دشتی اجرا شد.
بخش نخست با سهتار نوازی مازیار شاهی در دستگاه شور آغاز شد و در این بخش «آهِ مجنون»، «کوگِ تاراز»، «رقص مجنون» و ۲ قطعه بداهه برای مخاطبان اجرا شد.
بخش دوم کنسرت با همنوازی سازهای موسیقی ایرانی نیز شامل اجرای قطعات «اگر گل را خبر بودی»، «همنوازی تار و تمبک»، «رحیل»، «آواز با همراهی تار و کمانچه»، «شبِ عاشقی»، «رِنگ»، «تکنوازی نی»، «سر پروازم نیست»، «چهارمضراب شوق»، «آواز با همراهی کمانچه»، «ببارد خزانم»، «تکنوازی بربت» و «هوای روی تو دارم» بود که در این بخش حسین علیشاپور روی اشعاری از نصرت رحمانی آوازخوانی کرد.
گوهرناز مسائلی نوازنده تمبک، علیرضا دریایی نوازنده کمانچه، محمد یوسفی نوازنده نی، فرزاد محمدنژاد نوازنده عود، محمدمهدی کریمی نوازنده دف، محسن فروغی نوازنده مراژ گروه نوازندگان این کنسرت را تشکیل میدادند.
مرتضی اعیان، هادی فیضآبادی، علی قمصری، فرزانه کابلی، هادی مرزبان، پوریا اخواص، مجتبی عسگری، امیر اثنی عشری و رضا موسویزاده از جمله مهمانانی بودند که به تماشای این کنسرت نشستند.
«طرزِ تازه» عنوان طرحی است که در آن بنیاد فرهنگی هنری رودکی از ایدههای گروههای موسیقی در سبکهای مختلف از جمله ردیف-دستگاهی، موسیقی نواحی و کلاسیک غربی حمایتهای ویژهای به عمل میآورد.
پیش از این نیز در هفتههای گذشته کنسرت «تریو + یک» در تالار وحدت، کنسرت «ننشیند خموش» با اجرای گروه همنوازان وداد در تالار رودکی و نیز کنسرت «چهارگان» در تالار رودکی برگزار شده و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ