نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
موزه سینما در ادامه انتشار سلسله نشستهای تاریخ شفاهی خود همزمان با زادروز رضا ناجی بازیگر پیشکسوت بخشهایی از گفتگوی این هنرمند را منتشر کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه سینما، رضا ناجی بازیگر پیشکسوت سینما هم زمان با زادروزش طی گفتگویی با رهبر قنبری در موزه سینما به مرور خاطرات و ناگفته های خود از ورود به بازیگری پرداخت.
رضا ناجی با اشاره به معرفی خود در ابتدای صحبت هایش گفت: من محمدرضا امیرناجی هستم و این نام را پدرم برای من انتخاب کرده بود، اما در عالم هنر من را به رضا ناجی میشناسند.
وی با بیان اینکه در یک خانواده مذهبی متولد شده است، ادامه داد: من به هنر بسیار علاقهمند بودم اما در آن زمان این رشته در دید عموم مردم جایگاهی نداشت و بازیگری را به عنوان مطربی می شناختند، با این وجود از ۱۵ سالگی وارد عرصه نمایش شدم.
بازیگر برگزیده جشنواره فیلم برلین در پاسخ به پرسش رهبر قنبری درباره استادانی که به وی آموزش داده بودند، گفت: اولین کار حرفهای من یک فیلم سینمایی به نام «فراز از جهنم بود» و افرادی همچون عباس جوانمرد و ابراهیم آبادی استادان من در تئاتر بودند. این افراد بسیار عمیق و زیربنایی با مقوله آموزش و تدریس برخورد میکردند و به دنبال ریشهیابی مفاهیم موجود در متن یک نمایشنامه بودند.
بازیگر «آواز گنجشکها» بیان کرد: این هنرمندان اعتقاد داشتند که شخصیتهای موجود در متن را باید با واقعیتهای اجتماعی تطبیق داده و برای آنها ما به ازای حقیقی درنظر میگرفتیم. ابراهیم آبادی و عباس جوانمرد تاکید میکردند که در ایفای یک نقش و باورپذیری آن برای مخاطب باید از شخصیت حقیقی خود فاصله گرفته و احساس درونی را از شخصیت نوشته شده دریافت میکردیم.
ناجی بیان کرد: زمانی که نقشی را بازی میکنم، تا چند روز پس از پایان فیلمبرداری همچنان در حال و هوای شخصیت سیر میکنم زیرا فاصله گرفتن از نقشی که مدتی با آن زیست کردهام به سادگی ممکن نیست.
این بازیگر پیشکسوت سینما در پایان گفت: در دوران کاری خود در فیلمهای تلخ و شیرینی ایفای نقش کردهام که هر یک دارای پیامهای خوبی بودند و همه آنها را دوست دارم.
رضا ناجی بازیگر پیشکسوت در فیلمهایی همچون «آواز گنجشکها»، «بچه های آسمان»، «باد درعلفزار میپیچد»، «مارموز»، «فرشتهها باهم میآیند»، «یک قدم تا خدا» نقش آفرینی داشته است.
وی نخستین بازیگر ایرانی دریافتکننده خرس نقرهای بهترین بازیگر مرد از پنجاه و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم برلین بوده است.
عباس ناصری هنرمند کاریکاتوریست که یکی از هنرمندان واکنش سریع در عرصه کاریکاتور به حساب میآید، از چالشهای این هنر گفت و پیشنهادهایی برای پر کردن جای خالی کاریکاتور در رویدادها داد.
محمدرضا لطفی کارگردان فیلم «تعارض» با اشاره به اکران آنلاین این فیلم گفت که «هنروتجربه» برای جریانساز شدن باید از چارچوب سینمای دولتی خارج شود.
شایان افشردی معتقد است نمایش «باغ عدن» نه از یک متن ایستا، بلکه از دل چند سال تجربه زیسته و واکنش به شرایط اجتماعی شکل گرفته است و خلاف شکل بازیگری رایج تئاتر ایران حرکت میکند.
قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بحث تولید محتوا در کشور هم از نظر فرهنگی و هم از نظر اقتصادی داریم ضرر میکنیم، صداوسیما در این بخش دارد کوتاهی میکند.
Δ