نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سرپرست دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران از رشد ۸۵ درصدی صادرات به کشورهای آفریقایی در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش بازار، محمدرضا صفری، سرپرست دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به آمار تجارت ایران با کشورهای آفریقایی در بهار امسال گفت: صادرات به آفریقا در این مدت ۸۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد را تجربه کرده است؛ همچنین در این بازه زمانی همزمان با افزایش صادرات با کاهش واردات نیز مواجه بودیم به نحوی که تراز تجاری ۱۱۳ درصد رشد داشت.
به گفته این مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت ایران؛ تعداد کشورهای هدف صادراتی ایران در قاره آفریقا از ۲۷ کشور به ۳۲ کشور افزایش یافته است.
وی با واکاوی دلایل رشد تجارت خارجی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: به نظر میرسد یکی از دلایل افزایش صادرات به کشورهای آفریقایی برگزاری اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا است که با عملیاتی سازی مصوبات ستاد آفریقا این روند میتواند با سرعت بیشتری محقق شود.
سرپرست دفتر آفریقا سازمان توسعه تجارت ایران در پایان پیشنهاد داد: راهبردهای تجارت با آفریقا با توجه به تحولات اخیر من جمله افزایش هزینههای انرژی، حمل و نقل، کاهش حمایتهای مالی و وضع تعرفههای جدید آمریکا برای صادرات این کشورها باید به سمت صادرات محصولات نهایی با ارزش افزوده بالا و سرمایهگذاری برای تولید فراسرزمینی در کشورهای آفریقایی برود؛ راهبردی که کشورهایی، چون چین سالهاست در آفریقا دنبال میکنند.
سیاستهای اقتصادی ترامپ پایههای اعتماد جهانی به دلار را لرزان کرده و به نوعی آتش زیر دلار گرفته است؛ حال پرسش اصلی این است: آیا رقبای نوظهور میتوانند سلطه دلار را به چالش بکشند؟
با وجود شرایط بحرانی کشور و تمامی وعده و وعیدهای مسئولین وزارت نیرو در ۳ ماهه اول امسال، تنها ۹۳ مگاوات ظرفیت جدید نصب شده و به ظرفیت نیروگاه های کشور افزوده شده است.
در شرایطی ارزش واردات پسته به ۴.۵۶میلیار دلار رسید که قیمت واحد جهانی برای پسته وارداتی باپوست، ۶۷۱۷دلار و برای پسته پوست کنده، ۱۲۵۴۸دلار آمریکا به ازای هر تن ارزشگذاری شده است.
کارشناساقتصادی می گوید دوره عضویت ایران در سازمان شانگهای، شاهد پیشرفت مشخصی نیستیم بلکه تورم افزایش یافته، بیکاری کاهش نیافته و قیمت ارز و طلا همچنان روند صعودی دارد.
Δ