نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
آبادان- موسوی، دبیر کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و هوش مصنوعی اتاق بازرگانی آبادان گفت: استفاده از فناوریهای هوشمند راهکاری مؤثر برای رفع ناترازی برق در خوزستان است.
سیدعلی موسوی در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: استان خوزستان با وجود برخورداری از منابع عظیم انرژی نظیر نفت، گاز و ظرفیتهای آبی اما همچنان با چالش ناترازی برق به ویژه در فصل گرما مواجه بوده که ناشی از عوامل متعددی از جمله مصرف بالا، فرسودگی زیرساختها و بهرهبرداری ناکامل از ظرفیتهای تولیدی است.
وی افزود: شرایط اقلیمی خاص، رشد جمعیت، مهاجرت به مناطق صنعتی و مشکلات ساختاری در شبکههای انتقال و توزیع از جمله دلایل اصلی ناترازی برق در این استان هستند ولی در عصر فناوریهای هوشمند، فرصتهای نوینی برای حل این چالشها فراهم شده است.
دبیر کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و هوش مصنوعی اتاق بازرگانی آبادان با اشاره به نقش هوش مصنوعی در این حوزه، توضیح داد: امروزه با استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین میتوان مصرف برق را در مقیاسهای مختلف زمانی پیش بینی کرد و همین موضوع به مدیران صنعت برق این امکان را میدهد که تولید و مصرف را با دقت بالاتری تنظیم کنند.
موسوی ادامه داد: سامانههای مدیریت انرژی هوشمند، تحلیل کلان دادههای برق، بهینهسازی فرآیندهای تولید در نیروگاهها، پیشبینی منابع تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و بادی، نظارت بلادرنگ بر شبکههای برق و تحلیل تلفات انرژی از جمله راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی هستند که میتوانند به بهبود راندمان، کاهش ناترازی و ارتقای تابآوری شبکههای برق کمک کنند.
وی در پایان تأکید کرد: بهرهگیری از فناوریهای نوین و توسعه زیرساختهای دیجیتال در صنعت انرژی ضمن اینکه یک ضرورت برای استانهایی مانند خوزستان است همچنین مقدمهای برای حرکت به سوی آیندهای پایدارتر و قابل اتکا در حوزه تأمین برق کشور خواهد بود.
بر اساس آمارهای گمرک، در سهماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری دارد.
درحالی آسیا و اقیانوسیه بزرگترین منطقه در بازار مبلمان در سال ۲۰۲۴ بودند که با نرخ رشد ۷درصدی پیش بینی میشود ارزش بازار تا پایان ۲۰۲۵ به بیش از ۸۲۲میلیارد دلار برسد.
خروج گسترده اتباع غیرمجاز از کشور در حالی گفته می شود زمینهساز کاهش اجارهبها و ثبات نسبی شده است که فعالان و کارشناسان معتقد هستند که این اقدام به نفع موجران و مستاجران بود.
ارزش کل صادرات جهانی گوشت گاو، شامل گوشت تازه، سرد و منجمد، در سال ۲۰۲۴ به ۷۰.۱ میلیارد دلار رسیده است که افزایشی ۱۰درصدی در مقایسه با سال ۲۰۲۳ را نشان می دهد.
Δ