نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران امضای موافقتنامه تجارت ترجیحی را جزو مهمترین اسناد امضا شده ایران و عمان معرفی کرد.
به گزارش بازار، عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران ضمن اشاره به دستاوردهای سفر رئیسجمهور پزشکیان به عمان، گفت: عمان یکی از کشورهای همسو از نظر سیاسی و اقتصادی برای ایران است و به نظر میرسد این سفر در راستای توسعه همکاری اقتصادی انجام شد؛ ۱۸ سند در این سفر به امضای دو طرف رسید که چهارسند، به وزارت صمت تعلق داشت؛ اسنادی که در زیرمجموعه وزارت صمت قرار گرفتند عبارتند از همکاری در زمینه زمینشناسی و اکتشافات معدنی، توسعه همکاریهای نمایشگاهی و شهرکهای صنعتی و در نهایت امضای موافقتنامه تجارت ترجیحی.
مدیر کل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران امضای موافقتنامه تجارت ترجیحی را مهمترین سند امضا شده این سفر دانسته و افزود: متولی این موافقتنامه سازمان توسعه تجارت ایران است؛ که بدون تردید امضای این موافقتنامه میتواند زمینه توسعه همکاریهای تجاری دو کشور را فراهم کند و انتظار میرود که بخش خصوصی همگام با دولت پیش برود و بازارهای جدید را پیشروی تولیدات ایران باز کنند.
ربیهاوی ادامه داد: همچنین در سایر زمینههای سرمایهگذاری، گمرکی، قضایی، راه و شهرسازی، بهداشت و درمان و فرهنگی، مذاکرات و تفاهمنامههای با طرف عمانی به امضا رسید.
مدیر کل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تاکید بر تاثیر موافقتنامههای امضا شده بین دو کشور در توسعه تجارت خارجی، افزود: اجرائی شدن موافقتنامه تجارت خارجی بعد از تصویب در مجلس شورای اسلامی تاثیر خوبی در روند توسعه تجارت با عمان میگذارد؛ بدون تردید موافقتنامه سرمایهگذاری، تجارت گمرکی، یادداشت تفاهم شهرکهای صنعتی، نمایشگاهی روند تجارت دو کشور را تسهیل و حجم مبادلات تجارت را افزایش خواهد داد.
در حالی بازاری به بزرگی ۱.۵۹میلیارد دلار برای بازار جهانی دستگاه های بذرکار پیش بینی شده که به دلیل تقاضای جهانی برای افزایش بازدهی محصولات این بازار رشدی پیوسته را تجربه می کند.
اهواز- نجفیان، دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز از برگزاری دورههای آموزشی رایگان با مصوبه هیات رئیسه اتاق ویژه اعضا، دانشجویان و شرکتهای دانشبنیان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: ۲۴۷ هزار و ۶۸۰ واحد صنفی پروانه دار در استان اصفهان فعالیت میکنند که ۶۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر در آنها مشغول به کار هستند.
گمرکات مکلف شدند فهرست خودروهای مشمول اصلاح محاسبات گمرکی را فوری به سازمان حمایت اعلام کنند.
Δ