نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران در خصوص نرخگذاری نان توسط استانداریها گفت: هر نوع قیمتگذاری باید با حضور نماینده بخش خصوصی و بر اساس درآمد و هزینههای واقعی نانواها صورت بگیرد.
به گزارش بازار به نقل از اتاق اصناف ایران، مهدی امیدوار سخنگو و نائب رئیس دوم اتاق اصناف ایران بیان کرد: استانی شدن قیمت نان این مزیت را دارد که مسئولان شرایط اقلیمی، هزینهها، درآمدها و نوع زندگی مردم را میشناسند و این میتواند بر قیمت نان اثر مثبت داشته باشد.
وی ادامه داد: ما به دنبال افزایش قیمت نان نیستیم چراکه در این سالها نان گران شده اما مشکل پابرجا است. ما خواهان واقعی شدن قیمت نان هستیم.
امیدوار به یارانههای داده شده به نان اشاره کرد و گفت: در عرض چند سال یارانه نان چند برابر شده اما مشکل نان حل نشده بلکه بدتر هم شده است لذا راهکار این است که قیمت واقعی شود.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان خراسان شمالی با اشاره به قطع یارانه بیمه برای کارگران گفت: وقتی هزینهها زیاد شود اما نان با همان قیمت عرضه شود نمیشود انتظار داشت که نانوا درست کار کند.
امیدوار تاکید کرد: آرد باید از چند نرخی بودن خارج و به صورت تک نرخ آزاد عرضه شود اما در آخر زنجیره مصرف به افراد نیازمند یارانه نان داده شود.
گمرکات مکلف شدند فهرست خودروهای مشمول اصلاح محاسبات گمرکی را فوری به سازمان حمایت اعلام کنند.
رئیس اتاق اصناف گفت:قیمت نان سنگک حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان است که در بازار با قیمت تقریباً ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر عرضه میشود.
محمدحسینی دبیرکل اتاق ایران و عراق با تاکید بر ظرفیت بخش خصوصی گفت: سال گذشته، بهرغم اینکه عملاً دولت مستقری در مقطعی مشخص وجود نداشت، صادرات کشور بیشترین رشد خود را تجربه کرد.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
Δ