نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: از ایجاد کنسرسیومهای صنعتی و صادراتی و شرکتهای ایرانی و روسی در حوزههای زیرساختهای حملونقل حمایت میشود.
به گزارش بازار، صمد حسنزاده، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در جریان سفر هیئت تجاری ایران به مسکو، در دیدار با رئیس اتحادیه کارفرمایان و صنعتگران روسیه، با ارائه پیشنهاد امضای تفاهمنامه همکاری راهبردی میان اتاق ایران و اتحادیه RSPP، گفت: انعقاد این تفاهمنامه با هدف ایجاد یک چارچوب نهادینه جهت تعامل مستمر و منظم بخشهای خصوصی ایران و روسیه صورت گیرد.
رییس اتاق ایران از تبادل اطلاعات اقتصادی و صنعتی، همکاری در برگزاری نشستها و رویدادهای اقتصادی، حمایت متقابل از شرکتهای عضو برای ورود به بازارهای یکدیگر و شناسایی قوانین و مقررات مانع توسعه همکاری و ارائه پیشنهاد اصلاحی به دولتها، به عنوان محورهای قابل درج در تفاهم نامه همکاری میان اتاق ایران و اتحادیه کارفرمایان و صنعتگران روسیه نام برد.
حسنزاده همچنین بر راهاندازی کارگروه تخصصی «توسعه تولید مشترک و صادرات به اوراسیا» تاکید کرد و بیان داشت: این کارگروه مشترک میتواند در زمینه مطالعه مدلهای موفق همکاری صنعتی دوجانبه (نظیر تولید مشارکتی در قزاقستان و بلاروس)، ایجاد خطوط تولید مشترک در ایران با سرمایهگذاری روسها با هدف صادرات به کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، آسیای مرکزی و غرب آسیا و بهرهبرداری از تخفیفهای تعرفهای ناشی از موافقتنامه تجارت آزاد ایران–اوراسیا موثر عمل کند.
او معرفی پروژههای اولویتدار سرمایهگذاری و مشارکت صنعتی، انتشار اطلاعات مقررات، زیرساختها، مشوقهای دولتی و معرفی شرکتهای آماده تعامل و انتقال فناوری ایران و روسیه را مستلزم ایجاد سامانه اطلاعاتی مشترک بازار و فرصتهای صنعتی دو کشور ممکن دانست و بر همکاری اتاق ایران و اتحادیه کارفرمایان و صنعتگران روسیه برای تأسیس «مرکز نوآوری و فناوریهای صنعتی ایران–روسیه» تاکید کرد.
رییس اتاق ایران افزود: مرکز نوآوری و فناوریهای صنعتی ایران–روسیه میتواند در زمینه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در حوزههایی مانند انرژی، مواد پیشرفته، ماشینآلات هوشمند، زیستفناوری؛ تسهیل ارتباط میان دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری دو کشور و بهرهگیری از ظرفیت صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر (VC) روسیه و ایران نقشآفرینی کند.
حسنزاده با حمایت از ایجاد کنسرسیومهای صنعتی و صادراتی مشترک، گفت: با تشویق شرکتهای ایرانی و روس به تشکیل کنسرسیومهای تخصصی در حوزههای احداث پروژههای زیرساختی (راهآهن، پالایشگاه، نیروگاه، بنادر)، صادرات مشترک به بازارهای ثالث و تولید تجهیزات صنعتی و انتقال فناوری با برند مشترک میتوان برای توسعه روابط تجاری دو کشور گامهای بلندی برداشت.
رییس اتاق ایران همچنین بر برنامهریزی برای تبادل هیأتهای صنعتی و آموزشی در حوزههای صنعت نفت، گاز، مواد شیمیایی و کشاورزی صنعتی و برگزاری دورههای مشترک آموزش مدیریت صنعتی، تحلیل بازار، و تطبیق با استانداردهای صادراتی روسیه و اوراسیا تاکید کرد.
حسنزاده، رفع موانع غیرتعرفهای و تسهیل تردد کالا و خدمات را در گروی شناسایی مهمترین موانع غیرتعرفهای موجود بر سر راه صادرات و خدمات فنی و مهندسی ایران به روسیه دانست و گفت: دولتهای دو کشور با اصلاحات گمرکی و تسهیل ثبت سفارش، تسریع در صدور روادید تجاری و تکنولوژیک و به رسمیت شناختن استانداردهای طرف مقابل میتوانند به رفع این موانع کمک کنند.
کارشناسان طلا درحالی به مردم توصیه می کنند طلا را به صورت فیزیکی خریداری کنند که در انجام بازرسی سکوهای آنلاین، مشخص شده است درصدی از آنها طلای کمتر ازعیار رسمی داشته اند.
بازار اجاره مسکن این روزها در یک آرامش نسبی به سر می برد اما سوال این است که چند درصد این ثبات به دلیل خروج اتباع افغانستانی است. آیا این آرامش زودگذر است یا ادامه دار خواهد بود؟
در حالی که در سال ۲۰۲۴ فروش جهانی مرغ تازه صادراتی به ۹.۹میلیارد دلار رسیده است، فروش بین المللی مرغ منجمد ۳۶.۸ میلیارد دلار بوده و برزیل پیشرو در صادرات مرغ منجمد بوده است.
در حالی که طبق آمار سازمان فائو غذاهای آبزی حدود ۱۵درصد از پروتئین حیوانی جهان را تامین می کند، پیش بینی می شود بازار جهانی آبزی پروری تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۴۱۷ میلیارد دلار برسد.
Δ