نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: تاکنون تعرفه ۸۷ درصد کالاهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا مشمول تعرفه صفر شده است و اگر از این کشورها کالایی وارد شود هزینه واردات آن صفر خواهد شد.
به گزارش بازار، محمدعلی دهقاندهنوی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، روز سه شنبه در نشست خبری محوریت اجرایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا افزود: اوراسیا موضوع موافقتنامه تجارت آزاد ایران با پنج کشور عضو این اتحادیه، یکی از مهمترین تحولات اقتصادی و تجاری کشور است.
وی اظهار داشت: زمانی که کشورها صادرات انجام میدهند کشور مقصد برای ورود کالاها معمولاً تعرفههای گمرکی وضع میکند؛ به عنوان مثال واردکننده ممکن است برای ورود کالا، تعرفه ای بین پنج تا ۲۰ درصد از ارزش کالا را تعیین کند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامهداد: این تعرفه باعث میشود که قیمت کالا برای مصرف کننده در کشور مقصد افزایش یابد و در نتیجه کالا باید با قیمت بالاتر نسبت به کالاهای داخلی یا کالاهای سایر کشورها رقابت کند.
وی با بیان اینکه برای توسعه تجارت، کاهش هزینه ها راه حلی مؤثر است، گفت: کشورها می توانند با توافق به کاهش یا حتی حذف تعرفه های گمرکی بپردازند این موضوع در قالب موافقتنامه های تجارت ترجیحی و آزاد انجام می شود.
دهقاندهنوی اضافه کرد: موافقتنامه تجارت آزاد به این معنی است که کشورها تصمیم می گیرند تا تجارت خود را بدون هزینه ناشی از تعرفه های گمرکی انجام دهند.
به گفته وی، اتحادیه اقتصادی اوراسیا که شامل پنج کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان و بلاروس است، موافقتنامه ای با ایران امضا کرده است که در ابتدا موافقتنامه تجارتی ترجیحی بوده که پس از ارزیابی نتایج مثبت به سمت تجارت آزاد ارتقا یافت.
حضور زیاد اتباع افغانستانی در بازار مسکن اگر چه موجب رشد قیمت اجاره شده بود اما نکته مهم این است که این موضوع رقابتی نابرابر میان مستاجران ایرانی با آنها ایجاد کرده بود.
رئیس جامعه انجمنهای راهنمایان گردشگری گفت: حدود ۲ هزار نفر بیمه شده راهنمای گردشگری داریم که تمام آنها بیکار شدهاند.
صدرایی، کارشناس صنعت خودرو به بازار گفت: در حال حاضر چند ده شرکت در حال فعالیت برای واردات خودرو هستند و ۸۰ درصد این شرکت ها حتی یک ماه هم کار خودرو نکردند.
هند درحال گسترش حضور خود در تجارت و تولید جهانی حبوبات است و رئیس انجمن حبوبات و غلات هند میگوید تولید به ۲۵.۵میلیون تن رسیده و انتظار میرود تقاضا تا ۲۰۳۰ به ۴۰میلیون تن برسد.
Δ