نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نشست مشترک گمرک و نمایندگان شرکتهای حمل سریع با هدف سرعت بخشیدن به انجام تشریفات گمرکی در سرویس ارزیابی حمل سریع در گمرک فرودگاه امام (ره) برگزار شد.
به گزارش بازار، نشست مشترک گمرک و نمایندگان شرکتهای حمل سریع در گمرک فرودگاه امام (ره) برگزار شد.
در این نشست که با حضور مدیرکل و معاونین گمرک فرودگاه امام (ره) و نمایندگان شرکتهای حمل سریع در سالن همایش گمرک برگزار شد به بحث و بررسی و تبادل نظر در مورد مسائل این شرکتها در راستای تسهیل و روانسازی جریان تشریفات گمرکی در سرویس ارزیابی حمل سریع و رونق صنعت حمل سریع و برخورداری از ظرفیتهای قانونی برای توسعه تجارت الکترونیک پرداخته شد.
غلامحسین نوحی مدیرکل گمرک فرودگاه امام (ره) با اشاره به خدمترسانی و تکریم اربابرجوع و مردم و حفظ کرامت انسانی، سرعت در ترخیص کالاها و ارائه خدمات هر چه مطلوبتر را از اهداف گمرک برشمرد.
نوحی گفت: اداره کل گمرک فرودگاه امام (ره) به عنوان ارائهدهنده خدمات در تمامی رویههای گمرکی، همواره سعی در انجام تشریفات گمرکی در کمترین زمان ممکن را داشته و در تسهیل خدمات همواره پیشرو بوده است.
وی تشریح کرد: حوزه امانات پستی این گمرک نیز از این موضوع مستثنی نیست و بحث سرعت عمل بالا در ترخیص بستههای پستی با برگزاری جلسات متناوب و همیاری و همدلی شرکتها همواره مدنظر بوده است.
وی افزود: امید است بتوانیم با همکاری ۳۲ شرکت حمل سریع که در گمرک فرودگاه امام (ره) مستقر هستند شیوهنامه شرکتهای حمل سریع را به نحو مطلوب اجرایی کنیم.
در این جلسه نمایندگان شرکتهای حمل سریع ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.
فروش جهانی گوجه فرنگی صادراتی توسط همه کشورها در سال ۲۰۲۴ به ۱۲.۴ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با ۱۱.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳، به میزان ۴.۱ درصد افزایش یافته است.
علیرغم تثبیت قیمت نقره طی هفته گذشته، برگزاری نشست کمیته بازار آزاد فدرال و تصمیم فدرال رزرو در خصوص نرخ بهره بانکی می تواند منجر به ایجاد نوسان در بازار طی هفته جاری شود.
مدیر کل گمرک جلفا گفت: امسال ۴۵ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۴۶۶ میلیون دلار صادرات کالا از این گمرک به ۹ کشور دنیا انجام شده است.
درحالیکه بازاری بالغ بر ۱۱۲میلیارد دلار برای خوراک آبزیان تا ۲۰۳۲ برآورد شده، پیش بینی می شود بازار پروتئین حشرات به عنوان یک ماده جایگزین خوراک آبزیان به ۱۰.۲۶ میلیارد دلار برسد.
Δ