نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بر اساس استعلام وزارت اقتصاد از معاونت حقوقی رئیس جمهور، ملاک محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی، نرخ ارز در روز اظهار کالاست نه روز خروج از گمرک.
به گزارش بازار، در پی مکاتبه وزارت امور اقتصادی و دارایی با معاونت حقوقی رئیسجمهوری، حجتالاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور در پاسخ به نامه سید رحمتالله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد، نرخ ارز ملاک محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی را ابلاغ کرد.
بر اساس نامه انصاری به اکرمی با استناد به ۲ قانون بودجه امسال و امور گمرکی (مصوب ۲۲ آبان ۱۲۹۰) ملاک محاسبه ارزش گمرکی، نرخ ارز در روز اظهار است. لذا اگر کالایی در سال ۱۴۰۳ اظهار شده اما خروج کالا از ۱۴۰۴ اتفاق افتاده باشد ملاک ارزشگذاری کالا در گمرک، نرخ ارز در سال ۱۴۰۳ بوده است.
در این نامه، مرجع محاسبه مالیات و عوارض کالاهای وارداتی را مجموع ارزش گمرکی کالا و حقوق ورودی شامل تعرفه گمرکی و سود بازرگانی دانسته که در نتیجه ملاک تعیین نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای وارداتی، تاریخ اظهار کالاست نه تاریخ خروج از گمرک.
در نامه انصاری به اکرمی، افزایش حقوق ورودی کالاها شامل تغییرات (افزایش) تعرفه های گمرکی و سود بازرگانی، به کالاهای موجود در محوطهها و اماکن گمرکی تعلق نمیگیرد؛ به عبارت دیگر حتی اگر قبل از اظهار کالا، خودِ کالا در محوطههای گمرکی قرار داشته باشد، افزایش حقوق ورودی کالا به آنها تعلیق نمیگیرد.
سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: الزام به اخذ مجوز محیط زیستی برای واردات کشنده و اتوبوس کارکرده از سامانه جامع تجارت حذف شده است.
ایران با تعهد ویژه به دامداری، به عنوان بازیگر کلیدی در بخش لبنیات خاورمیانه مطرح است به خصوص که صنعت لبنیات ایران علاوه بر تولید شیر بر تنوع بخشیدن به سبد محصولات خود تمرکز دارد.
اندازه بازار جهانی کره و روغن حیوانی در حالی در سال ۲۰۲۴ از ۱۰۵میلیارد دلار فراتر رفته است که در بحث مصرف جهانی هند سهمی ۴۰درصد از مصرف روغن حیوانی دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: هر کالایی که مشمول دریافت ارز ترجیحی و یا ضوابط قیمتگذاری است، در صورت عرضه بالاتر از قیمت مصوب، مشمول برخورد تعزیراتی خواهد شد.
Δ