نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران اظهار کرد: عرضه گسترده برنج هندی و پاکستانی به فروشگاهها برای آرامشبخشی به بازار و رفاه حال مصرف کنندگان تا فروردین ماه سال آتی ادامه دارد.
به گزارش بازار، مجیدرضا خاکی، دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران، با اشاره به مصوبات اخیر کارگروه تنظیم بازار و نشستهای متعدد با وزیر و معاونین وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: در جلسات اخیر تصمیم بر این شد که بخشی از محمولههای اعضای انجمن به فروشگاههای زنجیرهای تخصیص یابد.
وی افزود: با توجه به اینکه اعضای انجمن بیش از ۶۰ درصد از بازار برنج خارجی را در اختیار دارند، به مسئولان اعلام شد که از هماکنون تا فروردین ماه سال آینده، امکان تخصیص ۷۰ هزار تن برنج خارجی به فروشگاههای زنجیرهای وجود دارد تا در آستانه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، قیمتها تعدیل شده و تعادل در بازار حکمفرما شود.
خاکی در ادامه توضیح داد: این پیشنهاد با استقبال مسئولان مواجه شد و برهمین اساس فهرست ۲۰ شرکت بزرگ و معتبر انجمن، همراه با برندها و جدول زمانبندی تحویل، به وزارت جهاد کشاورزی و کارگروه تنظیم بازار ارسال شد که به زودی با اعلام نهایی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و هماهنگی اتحادیه کشوری فروشگاههای زنجیرهای، ارسال محمولهها آغاز خواهد شد.
این مقام تشکلی افزود: بخش دیگری از برنجهای وارداتی به شبکههای توزیع پخش و عمدهفروشی کشور اختصاص خواهد یافت، اما پیش از ارسال جزئیات محمولهها به وزارت جهاد کشاورزی، ستاد تنظیم بازار و ارگانهای نظارتی گزارش خواهد شد تا ضمن ایجاد شفافیت، امکان رصد کالا در تمامی حلقههای تأمین فراهم شده و زمینه برای ارتکاب تخلف، واسطهگری و گرانفروشی به حداقل برسد.
دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران در پایان تصریح کرد: خوشبختانه در هفته گذشته روند کاهشی قیمتها در بازار برنج ایرانی و خارجی آغاز شده و پیشبینی میشود با همکاری و تسهیل اقدامات سایر دستگاههای مرتبط، از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و گمرکات کشور در ترخیص و عرضه مستمر ۷۰ هزار تن برنج، شاهد کاهش هرچه بیشتر قیمتها و بازگشت آرامش به بازار باشیم.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از روند پرداخت تسهیلات بخش تعاون استان انتقاد کرد و خواستار تسریع در بررسی و جایگزینی طرحهای ناکارآمد و مشکل دار شد.
همزمان با انتشار گزارشهای ماهانه شرکتها و تحولات سیاسی داخلی و خارجی، مردادماه به نقطهای تعیینکننده برای آینده بازار سرمایه تبدیل شده است.
حمله به شبکه ها به جای ساختارها تبدیل به مبنای عملیاتی ترامپ در جنگ تجاری و اقتصادی اخیر شده است.
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایشی با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش ۱۴۰۲ بازگردد، گفت: در غیر این صورت این حوزه هم به سرنوشت برق دچار می شود.
Δ