نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: ۴۰۰ اتاق اصناف، ۷۵۰۰ اتحادیه صنفی و بیش از سه میلیون واحد صنفی برای ۹ میلیون نفر اشتغال ایجاد کرده است.
به گزارش بازار، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران، چهارشنبه شب در نشست صمیمی اصناف با رئیس جمهور اظهار داشت: اصناف یک سوم جمعیت کشور را دربرمیگیرند.
وی افزود: هر چند اصناف زیر بار فشارهای تحریمهای ظالمانه و سیاستهای دست و پا گیر داخلی قرار گرفته اند اما پای دولت و نظام ایستادهاند وهیچ هزینهای برای دولت ندارند.
نوده فراهانی با بیان اینکه اصناف حامی تولید و صادرات هستند، گفت: تولید و توزیع مکمل هم هستند باید هر دو را در نظر گرفت.
رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد: دولت باید نقش تنظیم گری و تسهیل گری را ایفا کند و کسب و کارها را از حالت دولتی خارج کند. این در حالی است که در همه جلسات مهمی که مستقیم به اصناف مربوط میشود نمایندگان اصناف حضور ندارد و پشت درهای بسته تصمیم گیری می شود این امر منجر به بروز مشکلات می شود.
وی تاکید کرد: بازار را باید به دست بازاریان سپرد، با ایجاد رقابت در بازار نظام عرضه و تقاضا تنظیم می شود.
نوده فراهانی با بیان اینکه ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک در کشور داریم، گفت: این واحدها قطعات مصرفی کارخانهها را میسازند اما حقوق آنها با کارخانجات متفاوت است.
وی عنوان کرد: حقوق واحدهای تولیدی کوچک باید مورد توجه قرار گیرد و امتیازی برای ادامه حیات واحدهای کوچک در نظر گرفته شود.
رئیس اتاق اصناف ایران از برگزاری نمایشگاههای بهاره در سراسر کشور خبر داد و گفت: امسال در جلسهای با وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار شد تا برگزاری نمایشگاه بهاره را مصادف با ماه مبارک رمضان و عید نوروز را در دستور کار قرار دهیم و برای رفع دغدغه مردم در حوزه معیشت قدم برداریم هر چند امسال به خاطر ناترازی انرژی شرایط سختی برای واحدهای تولیدی بوده است.
وی بر ایجاد شهرکهای صنفی و صنعتی توزیع کالا تاکید کرد و گفت: این افراد با سرمایه های خود فعالیت خواهند کرد و نیاز به همکاری بیشتر نهادهای دولتی با اصناف در این زمینه داریم.
محمدحسینی دبیرکل اتاق ایران و عراق با تاکید بر ظرفیت بخش خصوصی گفت: سال گذشته، بهرغم اینکه عملاً دولت مستقری در مقطعی مشخص وجود نداشت، صادرات کشور بیشترین رشد خود را تجربه کرد.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
در شرایطی که تورم نقطهبهنقطه بار دیگر به مرز ۴۰ درصد رسیده و نرخ تورم تولیدکننده نیز روند صعودی دارد، تصمیمگیری مالی برای خانوارها و سرمایهگذاران، دشوارتر از همیشه شده است.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
Δ