نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل گمرک ایلام از کاهش صادرات کالا از مرز بینالمللی مهران در جنوب باختری استان به علت اعمال محدودیتهای گمرکی عراق و تغییر برخی رویهها خبر داد.
به گزارش بازار، سهراب کمری روز دوشنبه اظهار کرد که یکی از دلایل کمشدن صادرات غیرنفتی از مرز مهران تغییرهای کشور عراق در سامانه مرزی «زرباطیه» و «ابلاغیههای جدید گمرکی» است.
وی با اعلام این که این موضوع سبب رویگردانی بازرگانان عراقی از فعالیت در مرز بین المللی مهران شده است، گفت که کمشدن صادرات از این مرز دلایلی نظیر الکترونیکی شدن سامانه ترخیص کالا در گمرک زرباطیه، الکترونیکی شدن مانیفست صادره در عراق، اخذ عوارض شش یا هفت برابری بر روی میلگرد و اعمال استانداردهایی که پیشتر بر روی کامیونهای با تناژ بیش از ۲۰۰ تن اجرا میشد، روی همه کامیونها است.
مدیرکل گمرک استان ایلام یادآور شد: مجموعه این عوامل سبب شده تجار عراقی قید واردات از مرز زرباطیه را بزنند و به مرزهای دیگر بروند.
کمری با اشاره به وضعیت میزان صادرات در سال جاری گفت: بیش از یک میلیارد و ۳۱۱ میلیون دلار انواع کالا در بازه زمانی ابتدای سال تا پایان دی سال جاری از مرز بینالمللی مهران به عراق و سایر کشورها صادر شده است.
وی اضافه کرد: این میزان کالا، دو میلیون و ۲۲۳ هزار و ۴۳۷ تُن وزن داشته است.
مدیرکل گمرک استان ایلام بیان کرد: عمده کالاهای صادراتی از مرز مهران شامل انواع محصولات پتروشیمی، تجهیزات نیروگاهی، مصالح ساختمانی، کاشی و سرامیک، سازههای فلزی و پلاستیکی و محصولات کشاورزی بوده است.
کمری یادآور شد: سال گذشته یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار انواع کالا از مرز بینالمللی مهران به وزن سه میلیون و ۲۲۰ هزار تن از مرز بینالمللی مهران به عراق و سایر کشورها صادر شده است.
گمرکات مکلف شدند فهرست خودروهای مشمول اصلاح محاسبات گمرکی را فوری به سازمان حمایت اعلام کنند.
رئیس اتاق اصناف گفت:قیمت نان سنگک حدود ۲۰ تا ۳۰ تومان است که در بازار با قیمت تقریباً ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر عرضه میشود.
محمدحسینی دبیرکل اتاق ایران و عراق با تاکید بر ظرفیت بخش خصوصی گفت: سال گذشته، بهرغم اینکه عملاً دولت مستقری در مقطعی مشخص وجود نداشت، صادرات کشور بیشترین رشد خود را تجربه کرد.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
Δ