نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
زنجان- استاندار زنجان گفت: در استان ۱۱۱ فرصت و طرح سرمایه گذاری در بخش های صنایع هوایی، سدهای آبی، صنایع ریلی، راهسازی، برق، معدن، گردشگری، صنعت و غیره وجود دارد.
به گزارش خبرنگار بازار، سید محسن صادقی شامگاه یکشنبه در نشست با سرمایه گذار چینی در محل استانداری زنجان،گفت: سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر و نیروگاه های خورشیدی جزو اولویت های دولت چهاردهم است که در این راستا در استان زنجان حمایت حداکثری از سرمایه گذاران صورت خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: سیاست دولت چهاردهم و استان زنجان حمایت حداکثری از سرمایه گذاران در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و نیروگاههای خورشیدی است.
استاندار زنجان گفت: در استان ۱۱۱ فرصت و طرح سرمایه گذاری در بخش های صنایع هوایی، سدهای آبی، صنایع ریلی، راهسازی، برق، معدن، گردشگری، صنعت و پرتودرمانی در محصولات کشاورزی وجود دارد و از حضور سرمایه گذاران خارجی جهت سرمایه گذاری در این حوزه ها استقبال می شود.
صادقی تاکید کرد: در این راستا زمین مناسب جهت احداث این نیروگاه ها در نظر گرفته شده و در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت.
وی افزود: خرید برق تولیدی سرمایه گذاران در این نیروگاهها به صورت تضمینی است و صنایع استان و بخش انرژی کشور تمام برق تولیدی سرمایه گذاران را با تعرفه های مناسب خریداری می کند.
در ادامه سرمایه گذار چینی ، به واحدهای راه اندازی شده در استان زنجان اشاره کرد و گفت: طی سال های اخیر در استان دو واحد کنسانتره آهن با سرمایه گذاری دو میلیون یورویی به بهره برداری رسیده و تولید ماشین آلات سنگین با سرمایه گذاری ۱۵ میلیون یورو در حال راه اندازی است.
«چائوجون جیا»بیان داشت: پیش بینی می شود در راستای احداث نیروگاه هزار مگاواتی برق خورشیدی، در فاز نخست شاهد احداث نیروگاه ۴۰۰ مگاواتی در استان باشیم که در صورت تامین زیرساخت های لازم و کلنگ زنی در سال جاری، ظرف دو سال آتی به بهره برداری می رسد.
رئیس اتاق اصناف درمورد کارت نان و نحوه اجرای آن توضیحاتی داد.
در حالی هزینه خرید جهانی موز وارداتی با ۱.۵درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۲۳ در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۱۷.۳ میلیارد دلار بوده است که ایرانبا واردات ۱۱۶میلیون دلار در جایگاه ۳۱ دنیا قرار دارد.
تداوم نبود محرکهای بنیادی و سردرگمی ناشی از فضای مبهم اقتصادی، احتمالاً مسیر بازار را همچنان در محدوده رکودی و نوسانی نگه خواهد داشت.
اصلاح ساختار نظام بانکی الزامی است زیرا برخی مدیران بانکی به دنبال منافع خود هستند نه اقتصاد کشور و این در حالی است که بخش عمده ای از رشد نقدینگی و تورم، حاصل همین بی تدبیری هاست.
Δ