نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه ۹۸ درصد اقتصاد کشاورزی در دست بخش خصوصی است، از این رو دستیابی به امنیت غذایی نیازمند حمایت است.
به گزارش بازار، قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: بخش کشاورزی در تابستان امسال بدلیل قطعی ها دچار آسیب شد و به رغم آنکه برآورد می شد که در پاییز و زمستان ناترازی برق نداشته باشیم، اما این امر اتفاق افتاد.
به گفته او، در بحث تولید محصولات کشاورزی نیاز به برق، آب و سوخت داریم، از این رو باید زیرساخت های لازم فراهم شود و تا زمانیکه زیرساخت ها ایجاد نشود، خودکفایی و پایداری تولید دچار آسیب می شود.
پیشه ور ادامه داد: با قطعی ۵ تا ۶ ساعته برق چاه های کشاورزی، رشد ۸ درصدی اقتصاد و خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم محقق نمی شود.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی با بیان اینکه ۹۸ درصد کشاورزی خصوصی است، گفت: طی ۳ سال گذشته قطعی برق ها اتفاق می افتد که این امر موجب شده تا کشاورز سطح زیرکشت محصولات را کاهش دهد، از این رو برای تحقق و دستیابی به رشد ۸ درصدی اقتصاد در برنامه هفتم حمایت های لازم باید از بخش خصوصی صورت بگیرد و دولتمردان پای کار بیایند، در غیراین صورت وزارت جهاد به تنهایی نمی تواند به این اهداف دست یابد. براین اساس اگر نهاده های کشاورزی در زمان مقرر در اختیار کشاورز قرار گیرد و حاکمیت و سران قوا به امنیت غذایی فکر کنند به رشد ۸ درصدی خواهیم رسید، در غیراین صورت کشاورز بنگاه اقتصادی است که به فکر سود و زیان است و به سراغ تولید کالاهایی می رود که در امنیت غذایی نقشی ندارد.
رئیس اتاق اصناف درمورد کارت نان و نحوه اجرای آن توضیحاتی داد.
در حالی هزینه خرید جهانی موز وارداتی با ۱.۵درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۲۳ در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۱۷.۳ میلیارد دلار بوده است که ایرانبا واردات ۱۱۶میلیون دلار در جایگاه ۳۱ دنیا قرار دارد.
تداوم نبود محرکهای بنیادی و سردرگمی ناشی از فضای مبهم اقتصادی، احتمالاً مسیر بازار را همچنان در محدوده رکودی و نوسانی نگه خواهد داشت.
اصلاح ساختار نظام بانکی الزامی است زیرا برخی مدیران بانکی به دنبال منافع خود هستند نه اقتصاد کشور و این در حالی است که بخش عمده ای از رشد نقدینگی و تورم، حاصل همین بی تدبیری هاست.
Δ