نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتاق ایران گفت: در جریان دیدار و گفتوگوی تجار ایرانی و تاجیکستانی، ۱۳ سند همکاری بین فعالان اقتصادی دو کشور امضا شد.
به گزارش بازار، صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران عصر روز پنجشنبه در پی نشست روسای جمهور ایران و تاجیکستان و در ادامه همایش تجاری، سرمایهگذاری و گردشگری تاجیکستان و ایران که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد، با بیان اینکه امروز شاهد گامی مهم در تقویت پیوندهای تجاری و اقتصادی میان ایران و تاجیکستان هستیم، گفت: این دیدار، تاییدی بر تعهد دو ملت بزرگ و دو دولت نسبت به همکاری و همافزایی در عرصههای مختلف صنعتی، تجاری و گردشگری است.
او هدف از سفر هیات تجاری ایران را بررسی فرصتهای تجاری و سرمایهگذاری میان ایران و تاجیکستان با محوریت بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: هیات تجاری که بیش از یکصد تن از بازرگانان ایرانی از حوزههای تخصصی مختلف در آن حضور دارند، در آستانه سفر دکتر پزشکیان به کشور دوست و برادر تاجیکستان، با امیدواری بسیاری عازم دوشنبه شد. این امید ناشی از روابط سیاسی و اجتماعی مستحکم میان دو کشور و علاقمندی متقابل روسای جمهور ایران و تاجیکستان برای توسعه و تعمیق روابط همهجانبه است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچنین از دیدار و گفتوگوی تجار ایرانی و تاجیکستانی و امضای ۱۳ سند همکاری بین فعالان اقتصادی دو کشور در جریان این سفر خبر داد و افزود: همچنین مذاکرات مثبتی با مقامات بلندپایه تاجیکستان از جمله وزیر توسعه اقتصاد و تجارت، رئیس کمیته سرمایهگذاری و رئیس کمیته گردشگری این کشور انجام گرفت. حسنزاده ضمن اشاره به روابط مستحکم سیاسی و اجتماعی دو کشور، بر اراده متقابل برای تعمیق این روابط تأکید کرد و گفت: مسئولان ارشد اقتصادی کشور تاجیکستان در دیدارهایی که در جریان این سفر صورت گرفت، یکصدا از اراده و تلاش دولت تاجیکستان برای ارتقای رتبه ایران در بین شرکای تجاری این کشور سخن گفته و بر تدوین نقشه راه بلندمدت برای توسعه مناسبات بین دو کشور تاکید کردند.
او خاطرنشان کرد: اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و تاریخی میان ایران و تاجیکستان و ظرفیتهای موجود در تاجیکستان، چشمانداز بسیار روشنی برای مراودات تجاری و اقتصادی بین ایران و تاجیکستان به عنوان یک مقصد استراتژیک برای سرمایهگذاران و تجار ایرانی نمایان میسازد.
رئیس اتاق ایران افزود: جایگاه رییسجمهور تاجیکستان در میان مردم نجیب و فرهنگدوست این کشور؛ دانش و روحیه سازنده و مردمی رئیسجمهور پزشکیان و علاقهمندی تجار ایرانی و تاجیکستانی به توسعه همکاریها، تضمینی برای تحقق چشمانداز بلندمدت در روابط اقتصادی و فرهنگی دو کشور است. بهگونهای که این سفر تاریخی میتواند تأثیر بهسزایی در تقویت همکاریها بهویژه در حوزههای خدمات فنی و مهندسی، صادرات محصولات ساختمانی، کشاورزی، دارویی و تجهیزات پزشکی داشته باشد.
حسنزاده، انعقاد تفاهمنامههای تجاری بین اعضای هیات عالیرتبه ایرانی و مقامات تاجیکستانی در جریان این سفر را مورد توجه قرار داد و افزود: این تفاهمنامهها زمینه افزایش سرمایهگذاری مشترک و بهرهگیری هر چه بیشتر از ظرفیتهای موجود دو کشور به نفع دو ملت را بیش از پیش مهیا میکند.
او فراهمسازی زیرساختهای لازم در حوزههای بانکی و مالی، حملونقل، استاندارد و انعقاد موافقتنامههای تجاری به ویژه توافق تجارت ترجیحی و تعدیل تعرفهها میان دو کشور را برای تقویت سطح مناسبات، ضروری خواند و ادامه داد: «ارائه تسهیلات و مشوقهای سرمایهگذاری» و «تسهیل تجارت» لازمه افزایش همکاریها است. این حداقل انتظارات بخش خصوصی از مسئولان محترم دولتهای دو کشور است تا فعالان اقتصادی بتوانند در رقابت با رقبای قدرتمند به تثبیت و گسترش جایگاه خود در بازار بپردازند.
حسنزاده تاکید کرد: بخش مهمی از دغدغههای فعالان اقتصادی دو کشور، تسهیل در زمینه حملونقل و مدیریت هزینههای حملونقل است که باید برای دو کشور با فاصله نزدیک سرزمینی، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
او دغدغه دیگر بخش خصوصی را به موضوع تعرفهها و عوارض مربوط دانست که برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور باید در مذاکرات میان دولتها گنجانده و زمینه همکاری بیشتر ایجاد شود.
رئیس اتاق ایران با بیان این مطلب که اتاقهای بازرگانی ملی دو کشور باید همت خود را مصروف شکلگیری این پیوندها کرده و سرمنشأ همکاریها باشند، گفت: توسعه همکاریها میتواند منجر به ایجاد اشتغال و بهبود سطح رفاه در هر دو کشور شود.
در حالی بازاری به بزرگی ۱.۵۹میلیارد دلار برای بازار جهانی دستگاه های بذرکار پیش بینی شده که به دلیل تقاضای جهانی برای افزایش بازدهی محصولات این بازار رشدی پیوسته را تجربه می کند.
اهواز- نجفیان، دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز از برگزاری دورههای آموزشی رایگان با مصوبه هیات رئیسه اتاق ویژه اعضا، دانشجویان و شرکتهای دانشبنیان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: ۲۴۷ هزار و ۶۸۰ واحد صنفی پروانه دار در استان اصفهان فعالیت میکنند که ۶۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر در آنها مشغول به کار هستند.
گمرکات مکلف شدند فهرست خودروهای مشمول اصلاح محاسبات گمرکی را فوری به سازمان حمایت اعلام کنند.
Δ