نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نوشهر- حاتمی، بزرگترین تولیدکننده باقلوا در ایران معتقد است بدون حمایت و ریالی تسهیلات بانکی و فقط با زحمت و پشتکار توانست برای ۴۰۰ نفر کارآفرینی و شغل ایجاد کرده است.
علی حاتمی در گفتوگو با خبرنگار بازار که دو برند علی کنتیا و تکسین را به نام خود ثبت کرده است، افزود: در حال حاضر یکی از بزرگترین تولیدکننده های باقلوا در دنیا هستم و محصول را فقط در فروشگاه های خود عرضه می کنم.
وی که تاکنون حدود ۴۰ شعبه و فروشگاه عرضه باقلوا را در ایران راه اندازی کرده است، ادامه داد: کارم را از شهر تهران شروع کردم و مردم تهران و مازندران حمایت خوبی داشتند و خدا را شاکر هستم که توانستم محصولی ارائه دهم که دیگران توانایی تولید آن را ندارند.
این تولیدکننده با اظهار این که در حال حاضر ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند، افزود: بدون هیچ حمایت بانکی و تسهیلاتی و فقط با زحمت خودم توانستم کارآفرینی کنیم.
حاتمی به جوانان توصیه کرد کرد که کار را از جایی شروع کنند و خواستن را مهم تلقی کرد و گفت: یکی از اصل و اصول ما در بکارگیری نیروها این است که آموزش ها را به صورت تخصصی ارائه دهیم.
صاحب برند تک سین و علی کنتیا با اظهار این که در بین افراد شاغل همه اقشار به ویژه تحصیلکرده ها دیده می شوند، افزود: این مجموعه دانش بنیان بوده و در فروش محصولات حرفه ای عمل می کنیم.
وی با بیان این که وقتی در کنار تیم و مجموعه هستم، آرامش خاصی دارم، گفت: آرامش واقعی من زمانی خواهد بود که این تیپ کارها در ایران رواج بیشتری داشته باشد زیرا این محصول دانش بنیان برای جوانان و خانواده های ایرانی مقوی و لذیذ است.
بازار سرمایه امروز نیز در امتداد روند متعادل و مثبت روزهای اخیر حرکت کرد، اما فضای کلی معاملات همچنان نشانهای از بازگشت اعتماد به سهامداران ندارد.
تفاهمنامه مشترک بین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی در راستای کشاورزی پایدار با محوریت بازار امضا شد.
درحالی اتحادیه مشاوران املاک بهدنبال افزایش نرخ کمیسیون بنگاههای املاک بوده و پیشنهاد آنرا به وزارت صمت ارائه داده است که بازار مسکن و اجاره در یک رکود بی سابقه فرو رفته است.
نمایشگاه تخصصی بین المللی ایران زیرساخت اولین رویداد نمایشگاهی بزرگ پایتخت پس از وقفه جنگ تحمیلی است، در فضایی به وسعت ۶ هزار متر مربع متراژ برپا شد.
Δ