نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی گفت: ۳۰ درصد کالاها رسوبی است و سازمان اموال تملیکی باید آنها را تعیین تکلیف کند. این سازمان ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ما بدهکار است.
به گزارش بازار، امیدحسین ابیانه نظری در نشست خبری نمایشگاه حملونقل یادآور شد: در زمان حاضر ۹۵ درصد بارهای هوایی و ۷۵ درصد بارهای زمینی توسط نبارهای عمومی مدیریت میشود. البته در بخش دریایی سهم خیلی کمی داریم.
وی با بیان اینکه در مجموع حدود ۵۰درصد بازهای کشور توسط شرکت انبارهای عمومی مدیریت می شود، افزود: در بندر لنگه فعال هستیم و به تازگی به بندر نگین بوشهر ورود کردهایم. علاوه بر این توافقنامههای خوبی را با بنادر و کاسپین داشتهایم.
وی با بیان اینکه هدف ما اتصال حلقههای لجستیک است، گفت: به طور کلی شرکت انبارهای عمومی در بخش های ترانشیپ، بارانداز، انبارداری و تمام حوزههای مرتبط حملونقل فعال است.
مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی با اشاره به اینکه درحال برنامهریزی برای توسعه پسکرانههای بندری با مشارکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هستیم، اضافه کرد: با توجه به عمر حدود ۶۳ ساله جرثقیل های ۲۰ تا ۳۰ تنی جونز آمریکا، ۲۰ جرثقیل ۵۰ و ۹۰ تنی از کشور چین به ارزش حدود نیم همت خریداری شده است.
مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی در رابطه با بندر آپرین و مشکلات پیش آمده در این زمینه با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: حوزه آپرین (بندر خشک) پرمناقشه بود که برای رفع این مناقشه چند راه حل به راه آهن ارائه کردیم.
ابیانه نظری ادامه داد: تفاهماتی در این زمینه داشتیم و جلساتی را با معاونت های راه آهن برگزار کرده ایم. واقعیت آن است که ما مرجع تحویل گیرنده کالا هستیم. ماموریت ذاتی ما همین است و نمی توانیم آن را واسپاری کنیم.
وی افزود: از این رو نمی توانیم چشمانمان را روی این وظیفه ذاتی ببندیم و درصدی دریافت کنیم. در انبارهای عمومی روی همه کالاها کد رهگیری داریم و زیر دوربین های نظارتی این کالاها را رهگیری می کنیم و نمی گذاریم یک قدم این طرف و آن طرف شود. بنابراین واگذاری این مسئولیت کار اشتباهی است و
وی تاکید کرد: فکر میکنم مدیرعامل جدید راه آهن جمهوری اسلامی ایران این مشکل را برطرف می کند.
وی همچنین با بیان اینکه در انبارهای عمومی ۳۰ درصد کالای رسوبی است، گفت: سازمان اموال تملیکی باید این کالاها را تعیین تکلیف کند و این سازمان بابت رسوب کالا ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ما بدهکار است.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
در شرایطی که تورم نقطهبهنقطه بار دیگر به مرز ۴۰ درصد رسیده و نرخ تورم تولیدکننده نیز روند صعودی دارد، تصمیمگیری مالی برای خانوارها و سرمایهگذاران، دشوارتر از همیشه شده است.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
Δ