نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
شامخ کل تعاون در آبان ماه ۱۴۰۳ با رقم ۴۷.۱۳ با کاهشی قابل توجه در مقایسه با مهر ماه (۵۰.۶۱)، در وضعیت رکود اقتصادی قرار دارد.
به گزارش بازار، طبق نتایج حاصل از نظر سنجی فعالین اقتصادی تعاون؛ شامخ کل تعاون در آبان ماه ۱۴۰۳ با رقم ۴۷.۱۳ با کاهشی قابل توجه در مقایسه با مهر ماه (۵۰.۶۱)، در وضعیت رکود اقتصادی قرار دارد (عدد شاخص کل پایینتر از ۵۰ است).
عدد شاخص مربوط به رشته فعالیتهای صنعتی بخش تعاون در آبان ماه (۴۷.۱۸) در مقایسه با مهر ماه (۵۰.۲۸) با کاهشی قابل توجه، در وضعیت رکود اقتصادی قرار دارد.
همچنین عدد شاخص رشته فعالیتهای خدماتی بخش تعاون در آبان ماه (۴۷.۰۷) در مقایسه با مهر ماه (۵۰.۷۰) با کاهشی نسبی، در وضعیت رکود اقتصادی قرار دارد. این شاخص در آبان ماه پایینترین میزان خود طی دو فصل اخیر را به ثبت رسانده است.
افزایش مولفه” قیمت خرید مواداولیه یا لوازم مورد نیاز در مقایسه با ماه قبل”با رقم ۷۰.۵۱ (عدد مولفه بالای ۵۰ و بیانگر تداوم روند افزایشی قیمتها) حاکی از تشدید مشکلات در تامین مواد اولیه و کاهش مولفه “سرعت انجام وتحویل سفارش یا فرآیندکار” میباشد.
کاهش مولفه های”مصرف حاملهای انرژی” و ” میزان فروش کالاها و خدمات” متاثر از کاهش مولفه”میزان سفارشات جدید مشتریان” به ویژه در رشته فعالیتهای صنعتی بخش تعاون میباشد.
کاهش قابل توجه مولفه” انتظارات در ارتباط با فعالیتهای شرکت در ماه آینده”، نتیجه عدم اطمینان فعالان تعاون از بهبود وضعیت کسب و کار و حتی ثبات شرایط فعالیتهای اقتصادی در ماههای پیش رو میباشد. عدم توجه به مشکلات ناشی از کاهش نقدینگی شرکتها و نیز افزایش پی در پی قیمت مواد اولیه و لوازم مورد نیاز، صدمات جبران ناپذیری برای کسب و کارهای متوسط و خرد بخش تعاون در پیش خواهد داشت.
فروش جهانی گوجه فرنگی صادراتی توسط همه کشورها در سال ۲۰۲۴ به ۱۲.۴ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با ۱۱.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳، به میزان ۴.۱ درصد افزایش یافته است.
علیرغم تثبیت قیمت نقره طی هفته گذشته، برگزاری نشست کمیته بازار آزاد فدرال و تصمیم فدرال رزرو در خصوص نرخ بهره بانکی می تواند منجر به ایجاد نوسان در بازار طی هفته جاری شود.
مدیر کل گمرک جلفا گفت: امسال ۴۵ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۴۶۶ میلیون دلار صادرات کالا از این گمرک به ۹ کشور دنیا انجام شده است.
درحالیکه بازاری بالغ بر ۱۱۲میلیارد دلار برای خوراک آبزیان تا ۲۰۳۲ برآورد شده، پیش بینی می شود بازار پروتئین حشرات به عنوان یک ماده جایگزین خوراک آبزیان به ۱۰.۲۶ میلیارد دلار برسد.
Δ