نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: دولت در برابر ناترازی انرژی و لزوم قطع برق و گاز نباید صنایع را در اولویت قرار دهد، هرچند برخلاف انتظارات این روند رو به افزایش هم هست.
به گزارش بازار، ناترازی انرژی و قطعی مکرر برق و گاز موجب شده تا کشاورزان برای تأمین انرژی موردنیاز خود به ایجاد مزارع و نیروگاههای کوچک خورشیدی که به نسبت زودبازده هستند، رو بیاورند. نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران میگوید در نشستهایی که با کشاورزان داشتیم، اعلام کردیم که سال بعد، وضعیت ناترازی از امسال هم وخیمتر میشود و چون دولت توان حل این مشکل را ندارد، باید برای حفظ کسبوکار خود به فکر تأمین انرژی باشید.
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، تأکید کرد: گرمای تابستان، خسارت سنگینی به محصولات کشاورزی وارد کرد؛ تا آنجا که به طور متوسط ۳۰ درصد محصولات پسته بیمغز شد. در واقع به دلیل مدیریت مصرف برق، ۱۶ هزار تن پسته که حدود ۱۰ هزار میلیارد ارزش دارد، خسارت دید. پیشبینی میشد که تولید امسال پسته ۸۰ هزار تن باشد.
محمدرضا ترابی موسوی در گفتوگویی افزود: علاوه بر تولید محصولات کشاورزی در بخش تولید ماهی نیز به دلیل توقف فعالیت سسیستم گردش اکسیژن، تلفات سنگینی را شاهد بودیم. البته صحبت شده بود که قطعی گاز و برق برای واحدهای پرورش ماهی، مرغداریها و غیره اتفاق نیفتد که متأسفانه به این ترتیب اجرا نشد.
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ادامه داد: برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی، چون به مناطق مسکونی نزدیک بودند برای دو مرتبه با قطعیها مواجه میشدند؛ یک مرتبه طبق جدول زمانبندی قطعی برای صنایع و یک بار زمان خاموشی واحدهای مسکونی.
ترابی تأکید کرد: قطعی برق، علاوه بر محصولات کشاورزی به تجهیزاتی مانند موتورپمپها نیز آسیب زد که همگی هزینه تولید را افزایش میدهد.
بر اساس اظهارات او در سال ۱۴۰۱ قرار شد مدیریت مصرف برق در حوزه کشاورزی اجرا نشود و به بخش مسکونی منتقل شود؛ اما در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ این مدیریت هم شامل مناطق مسکونی شد و هم صنایع مختلف.
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: کشاورزان معتقد هستند دولت باید برنامهریزی کند و به جای اینکه هر روز، ساعاتی را قطعی داشته باشیم، یک روز را کامل قطع کند تا به تجهیزات و ماشینآلات آسیب وارد نشود.
او با بیان اینکه رویکرد مسئولان به سمت تولید برق خورشیدی است، گفت: با توجه به بحثهایی که در سطح کشور مطرح میشود، کشاورزان هم تولید برق خورشیدی را در دستورکار قرار دادند و برای همین کشاورزان را راهنمایی کردیم که برای ادامه راه به سمت تأمین برق خورشیدی بروند چراکه دولت برنامهای برای حل این بحران ندارد.
ترابی با تأکید بر اینکه سال بعد ناترازی انرژی بیشتر خواهد شد، گفت: دولت باید روند نصب پنلهای خورشیدی را تسهیل کند، زمین را واگذار کند و تسهیلات ارائه دهد تا کشاورزان بتوانند روی این بخش سرمایهگذاری کنند.
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران تأکید کرد: کشاورزان میتوانند با یک مزرعه کوچک خورشیدی نیاز خود را به برق تأمین کنند، این برق تولیدی وارد شبکه وزارت نیرو شده و به دنبال آن، واحد صنعتی تولیدکننده از گردونه قطعی برق، خارج میشود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از روند پرداخت تسهیلات بخش تعاون استان انتقاد کرد و خواستار تسریع در بررسی و جایگزینی طرحهای ناکارآمد و مشکل دار شد.
همزمان با انتشار گزارشهای ماهانه شرکتها و تحولات سیاسی داخلی و خارجی، مردادماه به نقطهای تعیینکننده برای آینده بازار سرمایه تبدیل شده است.
حمله به شبکه ها به جای ساختارها تبدیل به مبنای عملیاتی ترامپ در جنگ تجاری و اقتصادی اخیر شده است.
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایشی با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش ۱۴۰۲ بازگردد، گفت: در غیر این صورت این حوزه هم به سرنوشت برق دچار می شود.
Δ