نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست مدیران ستادی و اجرایی گمرکات کشور بر ضرورت تبیین نقش و جایگاه گمرک در نظام اقتصادی کشور تاکید و ۶ برنامه مهم گمرک را تشریح کرد.
به گزارش بازار، فرود عسگری، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در نشست مدیران ستادی و اجرایی گمرکات کشور بر ضرورت تبیین نقش و جایگاه گمرک در نظام اقتصادی کشور و تعاملات گسترده با مقامات تصمیمگیر در استانها تاکید و ۶ برنامه مهم گمرک در دولت چهاردهم را تشریح کرد.
وی گفت: توسعه و توانمندسازی سرمایه انسانی گمرک، گسترش ارتباط با سازمانهای بینالمللی و تقویت همکاریهای منطقهای در حوزه تجارت فرامرزی، برونسپاری ارائه خدمات منطبق بر سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و بازطراحی شیوههای نوین مشارکت بخش خصوصی، بازمهندسی و اصلاح فرایندهای در رویههای مختلف گمرکی، اصلاح نظام ارزشگذاری کالاهای وارداتی و صادراتی و تلاش در جهت ارتقای شاخص تجارت فرامرزی مهمترین راهبرهای گمرک ایران در دولت چهاردهم خواهند بود.
معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران، توسعه منابع انسانی را نخستین وظیفه گمرک در حال حاضر برشمرد که به گفته وی مورد تاکید وزیر اقتصاد نیز قرار دارد.
عسگری که در نخستین نشست سراسری مدیران گمرک در دولت چهاردهم سخن می گفت، خواستار برگزاری نشستهای استانی مدیران با استانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جهت تبیین جایگاه گمرک و تقشی که گمرک در توسعه اقتصادی کشور دارد شد، چرا که به گفته وی هرچه مسئولان بالادستی در استانها با نقش گمرک آشناتر باشند گمرک میتواند در نظام اقتصادی کشور نقش موثرتری ایفا کند .
وی در ادامه گفت: در بحث تخصیص ارز باید مشکلات تبیین شود که در برخی مواقع اسباب کندی تشریفات ترخیص و امور تجاری کشور میشود.
عسگری خاطرنشان کرد : در مقطع کنونی شناسایی عوامل مزاحم تجاری کشور یک اولویت مهم است.
وی بر ضرورت برگزاری نشستهای مشترک با دستگاههای همکار و نظارتی تاکید کرد.
به گفته وی بسیاری از مسائل و مشکلات در چنین نشستهایی بهتر شناسانده می شود و نتایج این نشست ها قطعا در حل مشکلات، تصمیم گیریها و مصوبات تاثیر خود را خواهد گذاشت.
رئیس کل گمرک ایران نظارت مستمر بر چگونگی انجام تشریفات گمرکی از سوی مدیران را مهم دانست و خواستار ساماندهی امور گمرکی به نحوی شد که حجم عمده فعالیت و کار کارشناسی در گمرکات اجرایی در قسمت های فنی و به شکل روان تر و در اسرع وقت انجام شود.
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران گفت: در ۲۰ سال اخیر دمای کشور ۳.۵ درجه افزایش یافته و هر یک درجه افزایش، نیاز به ۱۷۰۰ مگاوات برق اضافی دارد.
در شرایطی که تورم نقطهبهنقطه بار دیگر به مرز ۴۰ درصد رسیده و نرخ تورم تولیدکننده نیز روند صعودی دارد، تصمیمگیری مالی برای خانوارها و سرمایهگذاران، دشوارتر از همیشه شده است.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
Δ