نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اکوایران، قادر آشنا با اشاره به احتمال نامگذاری روز ۲۳ خرداد ماه با عنوانی که نشاندهنده آغاز تجاوز اسرائیل به خاک ایران باشد، توضیح داد: پیشنهاد این موضوع از سوی افراد حقیقی و برخی نهادهای حقوقی مطرح شده است و در انتظار برگزاری جلسه کمیته مربوطه هستیم تا تصمیمگیری در این زمینه صورت […]
به گزارش اکوایران، قادر آشنا با اشاره به احتمال نامگذاری روز ۲۳ خرداد ماه با عنوانی که نشاندهنده آغاز تجاوز اسرائیل به خاک ایران باشد، توضیح داد: پیشنهاد این موضوع از سوی افراد حقیقی و برخی نهادهای حقوقی مطرح شده است و در انتظار برگزاری جلسه کمیته مربوطه هستیم تا تصمیمگیری در این زمینه صورت گیرد.
وی درخصوص روند تصمیمگیری برای نامگذاری این روز در تقویم، اظهار کرد: پس از طرح پیشنهاد نامگذاری یک روز به شکل ویژه در متن تقویم، این موضوع در کارگروهی در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی بررسی میشود. موضوع یا تایید میشود یا درخواست اصلاح مطرح و یا به طور کلی رد میشود. پس از طی این فرایند، درخواست در صحن شورای فرهنگ عمومی کشور مطرح شده و در صورت تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی میرسد تا به تایید نهایی برسد. درمورد این درخواست فعلا در ابتداییترین مراحل هستیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی درباره تاثیرگذاری ثبت یک روز مشخص در متن تقویم رسمی کشور که نشاندهنده آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران باشد، بیان کرد: این امر صرفا یک نامگذاری ساده نیست بلکه موضوعی فرهنگی و هویتی است. ثبت این روز در تقویم یادآور استقامت ۱۲ روزه مردم ایران است. از طرفی امکان برنامهریزی برای برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری مرتبط برای سالهای بعد به دنبال این نامگذاری میسر میشود.
وی همچنین درباره برنامههای شورای فرهنگ عمومی برای شرایط فعلی کشور در روزهای پساجنگ، گفت: پس از این حمله، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی با ایجاد تغییر در روند برگزاری جلسات، به جای هر دو هفته یک بار به صورت هفتگی جلسه برگزار میکند.
آشنا در گفتگو با ایسنا ادامه داد: همچنین با دبیرخانه شوراهای فرهنگ عمومی سراسر کشور مکاتبه کردهایم و مباحثی از جمله تبیین حمله و ریشههای این تجاوز به خاک ایران تعریف شده است تا پیرامون آن برنامهریزیهایی صورت گیرد که بتوانیم اقدامات مثبت طرف ایرانی و توانمندی نیروهای مسلح را نیز به درستی نشان دهیم.
مشاور وزیر فرهنگ با تاکید بر اهمیت لزوم حفظ وحدت و همبستگی ملی، اظهار کرد: باید تلاش کنیم دوگانههایی که پیش از این به هر دلیلی در استانها به وجود آمده بود مرتفع شده و در شرایط فعلی نیز کسی به آن دامن نزند. خوشبختانه در بسیاری از استانها جلسات شورای فرهنگ عمومی برگزار شده و کمیتهبندیهایی نیز صورت گرفته است.
وی افزود: در آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی نیز به دستورالعملی در حوزه فرهنگ و هنر رسیدیم که در آینده نزدیک ابلاغ میشود تا به طور مشخص بدانیم برای دورهای که اکنون در آن قرار داریم، چه کاری انجام دهیم. معتقدیم باید سواد رسانهای افزایش یابد تا افراد به راحتی اخبار جعلی و نادرست را تشخیص دهند و اخبار درست را روایت کنیم تا در جنگ روایتها دست برتر را داشته باشیم؛ چراکه نظام سلطه علاوه بر جنگ نظامی با تمام امکانات سمعی، بصری و… نیز به جنگ با ما آمده است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی، گفت: برنامه راهبردی و عملیاتی تدوین شده در دبیرخانه شورا با هدف مدیریت فرهنگی تبعات جنگ، بر پایه تجارب و منابع گوناگون طراحی شده و با توجه به ویژگیهای زیستبومی استانها و شهرستانها، قابلیت تکمیل و بهروزرسانی دارد. هدف اصلی این طرح، تدوین و اجرای برنامههایی با رویکرد فرهنگی در بازه زمانی کوتاهمدت برای ارتقای تابآوری عمومی است.
آشنا ادامه داد: معتقدم در کشور ما سلایق و دیدگاههای مختلفی وجود دارد، اما باید همه حول محور ایران دور هم جمع شویم و از گلهها گذر کنیم. اگر نقد و نظری هم مطرح شود باید با دید مثبت به آن نگاه کرد و از نکاتی که مطرح میشود برای اصلاح امور استفاده کرد و نه برای برخورد قهری و … .
وی رمز بقا و پیروزی را وحدت دانست و گفت: در روزهای گذشته اکثر مردم نشان دادند که چقدر به این اصل پایبند هستند و باید این موضوع را ارج نهیم. رویکرد باید نسبت به منتقدانی که دلسوز کشور هستند تغییر کند؛ نباید نسبت به کسی که نقدی مطرح کرده است موضع بگیریم. از سمت مقابل، هر فردی هم که بر طبل تفرقه بکوبد، خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی کرده است.
به گزارش اکوایران، دکتر مهدی رهنما در مورد منشاء ریزگردها در آلودگی اخیر شهرهای مختلف ایران اظهار کرد: بسته به منطقه جغرافیایی که گردوخاک در آن اتفاق افتاده، منشاء ریزگردها متفاوت است. در برخی مناطق کشور منشاء گردوخاک داخلی است و برخی نقاط منشاء آنها خارجی است. برای مثال در این روزها منشا بخش عمده […]
بهگزارش اکوایران، اطلاعات منتشر شده از وضعیت سدهای پنجگانه تأمینکننده آب تهران و مناطق اطراف، از کاهش میانگین ۴۷ درصدی ذخایر این سدها نسبت به سال گذشته حکایت دارد. سد امیرکبیر با ۵۸ درصد کاهش، در بدترین وضعیت قرار گرفته و پس از آن سدهای لار، طالقان، لتیان و ماملو نیز کاهشهایی بین ۳۲ تا […]
به گزارش اکوایران، علی ربیعی، با بیان اینکه سازمان بهزیستی در شرایط جنگی مشاورههای اجتماعی خود را تقویت کرد؛ گفت: طبیعی است که بخشی از امدادرسانیها و ارائه خدمات تمام بخشی یا خرید تجهیزات لازم برای مددجویان بهزیستی، نیازمند کمک دولت است. دستیار اجتماعی رئیس جمهور افزود: خزانه کل کشور تلاش کرد تا قبل از […]
به گزارش اکوایران، تأمین پایدار گوشت قرمز بهعنوان یکی از کالاهای اساسی و پرمصرف خانوار همواره یکی از دغدغههای اصلی نظام تنظیم بازار در کشور بوده است. طبق آمارها، در حال حاضر حدود ۲۰ درصد نیاز داخلی به گوشت قرمز از طریق واردات جبران میشود که این موضوع با وجود ظرفیتهای بالقوه دامداری و دامپروری […]
Δ