کل کارا : 43034 امروز با کارا : 1
  • تاریخ : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 - July - 2025
  • ساعت :

    قرار گرفتن ایران در جمع ۱۰ کشور دارنده فناوری سمعک دیجیتال

    به گزارش اکو ایران، کم‌شنوایی یکی از چالش‌های شایع جهانی است که ارتباطات اجتماعی و کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، بیش از ۱.۵ میلیارد نفر با کم‌شنوایی زندگی می‌کنند و این رقم تا سال ۲۰۵۰ ممکن است به ۲.۵ میلیارد برسد. اکنون سمعک ایرانی با فناوری پیشرفته و […]

    به گزارش اکو ایران، کم‌شنوایی یکی از چالش‌های شایع جهانی است که ارتباطات اجتماعی و کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، بیش از ۱.۵ میلیارد نفر با کم‌شنوایی زندگی می‌کنند و این رقم تا سال ۲۰۵۰ ممکن است به ۲.۵ میلیارد برسد.

    اکنون سمعک ایرانی با فناوری پیشرفته و قیمت مناسب، راه‌حلی بومی برای این چالش ارائه می‌دهد. این محصول به کم‌شنوایان کمک می‌کند تا دوباره از صداهای زندگی لذت ببرند.

    یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان از سال ۱۳۶۵ با مأموریت بهبود کیفیت زندگی افراد کم‌شنوا تأسیس شد و در آستانه ۴۰ سالگی، به یکی از پیشگامان صنعت شنوایی‌شناسی در ایران تبدیل شده است. این شرکت دانش‌بنیان، اولین تولیدکننده سمعک‌های داخل گوشی (ITE) و ادیومتر در خاورمیانه است و از اولین سمعک دیجیتال هوشمند ساخت ایران رونمایی کرد. این سمعک ایرانی که با حمایت وزارت بهداشت و اساتید شنوایی‌شناسی تولید شده، با قیمت مقرون‌به‌صرفه و خدمات پس از فروش گسترده، نیازهای کم‌شنوایان را برآورده می‌کند.

    ویژگی‌های کلیدی این سمعک به این شرح است:

    پردازش پیشرفته گفتار: تفکیک گفتار از نویز برای شنوایی واضح‌تر در محیط‌های شلوغ مانند جلسات یا رستوران‌ها

    طراحی ارگونومیک: مدل‌های داخل گوشی (ITE) و پشت گوشی (BTE) با راحتی بالا برای استفاده طولانی‌مدت

    قیمت مقرون‌به‌صرفه: جایگزینی اقتصادی برای سمعک‌های وارداتی با کیفیت مشابه

    آریا خمسه، معاون فروش و بازاریابی این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، از تولید نخستین سمعک هوشمند دیجیتال ایرانی خبر داد و گفت: ایران در میان معدود کشورهای جهان قرار گرفته که به فناوری تولید سمعک دیجیتال دست یافته‌اند.

    وی اظهار کرد: فناوری تولید سمعک دیجیتال در اختیار کمتر از ۱۰ کشور دنیا است؛ عمدتاً کشورهای اروپایی و دو کشور آمریکای شمالی. این فناوری، یک تکنولوژی خاص است که کشورهای صاحب فناوری، تولید آن را در انحصار خود نگه داشته و به کشورهای دیگر انتقال نداده‌اند.

    خمسه با اشاره به پیشینه این شرکت در حوزه تجهیزات شنوایی، خاطر نشان کرد: ما با تجربه ۴۰ ساله به‌عنوان واردکننده بهترین برندهای جهانی سمعک، در پنج سال گذشته به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان و نوآور، تحقیقات وسیعی برای تولید سمعک در داخل کشور انجام دادیم.

    وی با بیان اینکه در آغاز مسیر، واردات ابزارهای دقیق برای استانداردسازی محصول با مشکلات زیادی همراه بود، ادامه داد: متأسفانه حمایتی برای واردات این تجهیزات حیاتی انجام نشد و همین موضوع فرآیند تولید را زمان‌بر کرد. با این حال، امروز توانسته‌ایم با اتکا به نیروهای متخصص و دانشجویان دانشگاه‌های معتبر کشور، نرم‌افزار سمعک و بخشی از سخت‌افزار آن را در داخل تولید کنیم.

    خمسه ادامه داد: تنها بخش کوچکی از سخت‌افزار سمعک از طریق واردات تأمین می‌شود، اما تمام قابلیت‌هایی که سمعک‌های پیشرفته اروپایی دارند، در سمعک ایرانی نیز طراحی و پیاده‌سازی شده‌اند. این سمعک قابلیت تولید انبوه دارد و با توجه به دریافت ارز ترجیحی می‌تواند به کاهش ارزبری کمک شایانی کند.

    معاون فروش این شرکت اظهار کرد: برآورد ما این است که در سال اول، این سمعک توانایی تأمین حدود ۲۰ درصد از نیاز بازار داخلی را دارد و به همین میزان واردات را کاهش خواهد داد.

    وی درباره روند استفاده از این محصول، توضیح داد: ابتدا فرد متقاضی باید به متخصص شنوایی‌سنج یا گوش و حلق و بینی مراجعه کند تا پس از انجام تست‌های لازم، قالب‌گیری از گوش انجام شود. این قالب به شرکت ما ارسال می‌شود و ما متناسب با وضعیت افت شنوایی فرد، سمعک ویژه‌ای را طراحی و تولید می‌کنیم.

    خمسه افزود: سمعک تولید شده مجدد توسط شنوایی‌شناس تنظیم می‌شود و داخل کانال گوش قرار می‌گیرد. در حال حاضر، این فرآیند در تعامل با متخصصان انجام می‌شود و ما در آینده نزدیک نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم گوشی ویژه تنظیم سمعک را نیز در داخل تولید کنیم.

    وی با تاکید بر اهمیت توسعه نرم‌افزار در فناوری سمعک، گفت: بخش مهم این محصول، نرم‌افزار آن است که به‌طور کامل توسط متخصصان داخلی نوشته شده است. اصل موضوع این است که بتوانیم تنظیم دقیق و اصطلاحاً فیتینگ سمعک را به‌درستی انجام دهیم تا جایگزین مؤثر حس شنوایی انسان شود؛ یکی از پنج حس مهم زندگی ما.

    خمسه درباره تأثیر اقتصادی این فناوری نیز گفت: اگر تولید انبوه این سمعک داخلی توسعه یابد، از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد شد. از سوی دیگر، فروش این محصول به کشورهای همسایه نیز هدف‌گذاری شده و می‌تواند منجر به ارزآوری شود.

    وی ادامه داد: در حال حاضر، تمرکز ما بر بازار کشورهای همسایه است، اما امیدواریم در پنج سال آینده بتوانیم در نمایشگاه‌های معتبر جهانی به‌ویژه نمایشگاه‌های تخصصی اروپا به‌عنوان یک شرکت بین‌المللی تولیدکننده سمعک حضور پیدا کنیم.

    اخبار مشابه امروز:

    یورش شرکت‌های ساختمانی دبی به بازار مسکن کشورهای پیشرفته
    19 - تیر - 1404

    یورش شرکت‌های ساختمانی دبی به بازار مسکن کشورهای پیشرفته

    به گزارش اکوایران، شرکت‌های توسعه مسکن در دبی برای رشد خود به‌دنبال گسترش در خارج از امارت متحده عربی هستند؛ اتفاقی که به‌ آن‌ها کمک می‌کند از انباشت پول نقد خود بهره ببرند و در صورت آهسته شدن ساخت‌وساز در خانه، بتوانند از خود محافظت به عمل آورند. به نوشته بلومبرگ، شرکت Sobha Realty، یک […]

    نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان چقدر است؟
    19 - تیر - 1404

    نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان چقدر است؟

    به گزارش اکوایران، طبق آنچه از وضعیت اجتماعی و فرهنگی ایران از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده، نرخ ترک تحصیل دانش آموزان در مقطع ابتدایی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به صورت کلی ۱.۴۵ درصد اعلام شده است که نسبت به سال تحصیلی قبل یعنی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ معادل ۰.۲۵ درصد افزایش داشته است. این عدد در میان […]

    جزئیات کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
    19 - تیر - 1404

    جزئیات کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد

    با هدف کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از قطع برق مشترکان خانگی، ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت. معاون توسعه استاندار اعلام کرد این تصمیم با موافقت استاندار و با توجه به پیش‌بینی گرمای شدید اتخاذ شده است. در پی افزایش دما و پیش‌بینی وقوع گرمای […]

    احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی/ افزایش آسیب اشعه فرابنفش و ریسک گرمازدگی
    19 - تیر - 1404

    احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی/ افزایش آسیب اشعه فرابنفش و ریسک گرمازدگی

    به گزارش اکوایران، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، وضعیت جوی مورد انتظار در مناطق کوهستانی کشور در طول روزهای پایانی این هفته، پنجشنبه و جمعه (١٩ و ٢٠ تیرماه) را تشریح و اظهار کرد:  در این مدت، ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز با وقوع ناپایداری‌های همرفتی به‌صورت افزایش ابر و مه آلودشدن هوا، […]

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

    برو بالا