نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
علیرضا نادعلی، عضو شورای شهر تهران، درباره تغییرات اخیر مجلس در پاسخ به این پرسش که مجلس اخیراً تغییراتی در نحوه تذکر و استیضاح ایجاد کرده ؛ بهطوریکه تذکرات اعضای شورا باید بهصورت مکتوب به هیئت رئیسه ارائه شده و توسط آنها به شهردار ابلاغ شود. همچنین، ابزار جدیدی مانند “کارت زرد” برای شهردار پس […]
علیرضا نادعلی، عضو شورای شهر تهران، درباره تغییرات اخیر مجلس در پاسخ به این پرسش که مجلس اخیراً تغییراتی در نحوه تذکر و استیضاح ایجاد کرده ؛ بهطوریکه تذکرات اعضای شورا باید بهصورت مکتوب به هیئت رئیسه ارائه شده و توسط آنها به شهردار ابلاغ شود. همچنین، ابزار جدیدی مانند “کارت زرد” برای شهردار پس از طرح سؤال در نظر گرفته شده است. این تغییرات تا چه میزان بر کارایی شورا موثر است به اکوایران گفت: این تغییرات بیشتر جنبه شکلی دارند و تأثیر جدی بر کارایی شورا نخواهند داشت.
نادعلی با اشاره به نقش تذکرات در شورا گفت:تذکر در شورا ابزاری برای نظارت و مطالبهگری است. اعضای شورا میتوانند روزانه در جلسه شورا بهصورت سهدقیقهای به موضوعات مختلف بپردازند، چه برای قدردانی از اقدامات خوب و چه برای انتقاد از عملکردهای ضعیف. این روند باعث پویایی شورا میشود. اما تغییراتی که اکنون مطرح شده، به نظر میرسد کارایی شورا را کاهش میدهد، زیرا جنبه نظارتی تذکرات را ضعیفتر میکند. در شورا، مباحث و چالشهای مختلف بین اعضا وجود دارد که این تنوع نظرات باعث تحرک بیشتر در سیستم میشود. اما اگر روند نظارت محدودتر و رسمیتر شود، این پویایی ممکن است از بین برود.
وی درباره ایده انتخاب شهردار توسط مردم تصریح کرد:
«به نظر من، به جای اعمال تغییرات شکلی نظیر کارت زرد و ابزارهای مشابه، بهتر بود مجلس مصوب میکرد که شهردار تهران مستقیماً توسط مردم انتخاب شود. این روش میتوانست نتایج بهتری داشته باشد. در حال حاضر، شهردار با تعامل و پاسخگویی مستقیم به ۲۱ نفر از اعضای شورا انتخاب و مدیریت میشود. این فرآیند، به دلیل چالشهای متعدد میان اعضا و شهردار، گاهی باعث کاهش ثبات مدیریتی و عملکرد میشود. اگر شهردار با رأی مستقیم مردم انتخاب میشد، ثبات مدیریتی بیشتری ایجاد میشد و نظارت شورا بر معاونان شهردار به شکل موثرتری انجام میگرفت.»
نادعلی همچنین به مشکلات ناشی از بیثباتی مدیریت شهری اشاره کرد:بیثباتی مدیریتی در شهرداری تهران در دورههای مختلف، تأثیرات منفی قابل توجهی داشته است. پروژههای نیمهتمام، طرحهایی که به نتیجه نرسیدهاند و مشکلات پرسنلی، همه ناشی از این بیثباتی بودهاند. به همین دلیل، بهتر است نظارت شورا بر عملکرد معاونان شهردار تقویت شود. این افراد باید پاسخگوی عملکرد خود در زمینه پروژهها، بودجه و برنامههای خود باشند. در این صورت، شهردار نیز بهتر میتواند تحت نظارت قرار گیرد.
وی در پایان افزود:ابزارهایی نظیر کارت زرد یا دیگر تغییرات مشابه، تأثیر قابل توجهی در بهبود روند مدیریتی نخواهند داشت. تجربه حضور در شورا نشان داده است که چنین طرحهایی در عمل کارایی لازم را ندارند. آنچه مهمتر است، ایجاد ثبات مدیریتی و نظارت دقیقتر بر عملکرد بخشهای اجرایی شهرداری است. به نظر من، رویکردی که تمرکز بیشتری بر انتخاب مستقیم شهردار توسط مردم و نظارت بر معاونان شهرداری داشته باشد، کارآمدتر خواهد بود.
به گزارش اکوایران،جلسه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد دوشنبه در دادگاه کیفری استان تهران برگزار می شود. رسیدگی به این پرونده در شعبه یک دادگاه کیفری استان تهران برگزار خواهد شد. به گزارش اعتمادآنلاین،الهه حسیننژاد شهروند ۲۴ ساله ساکن اسلامشهر بود که در ۴ خرداد ۱۴۰۴، پس از خروج از محل کارش در […]
به گزارش اکوایران،سازمان امداد و نجات هلال احمر در اطلاعیهای اعلام کرد: از امروز تا سهشنبه، وزش شدید بادهای ۱۲۰ روزه در مناطق شرقی کشور شامل شرق خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی خراسان رضوی پیشبینی شده است. به گزارش تابناک، این اطلاعیه میافزاید: این پدیده میتواند موجب کاهش دید افقی، خیزش گردوخاک […]
به گزارش اکوایران،سردار رحمان علیدوست با اعلام این خبر افزود: تمامی مشمولان غیر غایب دانش آموز، دانشجو و طلاب حوزه های علمیه که قصد زیارت عتبات عالیات را در ایام محرم و صفر به ویژه اربعین حسینی را دارند، می بایست از صدور معافیت تحصیلی خود اطمینان داشته باشند. به گزارش ایرنا،وی اظهار کرد: مشمولانی که […]
به گزارش اکوایران،محمدصادق معتمدیان اعلام کرد: اگر کارشناسان به این نتیجه برسند، که نیاز به تعطیلی در تهران وجود دارد، احتمال تداوم تعطیلی ها هست، اما مردم روی تعطیلی ها حساب نکنند.
Δ