نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اکوایران، بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی که تسنیم آن را منتشر کرد، حدود 450 میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان پالایش و اقامتگاه 75 میلیون نفر مشخص شده است. تاکنون اطلاعات حدود 13 میلیون نفر، که اغلب سرپرستان خانوار، هستند در سامانه املاک و اسکان ثبت شده است و با این اقدام، مالکیت تقریباً […]
به گزارش اکوایران، بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی که تسنیم آن را منتشر کرد، حدود 450 میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان پالایش و اقامتگاه 75 میلیون نفر مشخص شده است.
تاکنون اطلاعات حدود 13 میلیون نفر، که اغلب سرپرستان خانوار، هستند در سامانه املاک و اسکان ثبت شده است و با این اقدام، مالکیت تقریباً نیمی از خانههای کشور در سامانه بهروزرسانی شده است.
نتیجه این اقدامات شناسایی بیش از 120 هزار واحد مسکونی خالی بوده که برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی شدهاند. همچنین بیش از 182 هزار واحد مسکونی خالی به بازار فروش و اجاره عرضه شده است. این سامانه همچنین برای شناسایی خانههای لوکس بهمنظور اجرای قوانین مالیاتی با سازمان امور مالیاتی همکاری میکند.
تناقضات آماری در شناسایی و اعلام تعداد خانههای خالی از سوی مسئولان حوزه مسکن، به ویژه آمارهای متفاوت ارائهشده توسط وزارت راه و شهرسازی و شهرداری تهران، بحثها و سوالات بسیاری را در پی داشته است.
در خردادماه، حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، درگفتگو با ایسنا اعلام کرد که با بهکارگیری تمامی ابزارهای موجود، تعداد خانههای خالی شناساییشده به ۱۰ هزار واحد هم نرسیده است.
با این حال، تنها یک ماه بعد، یعنی در تیرماه 1403 وزارت راه و شهرسازی تعداد خانههای خالی شناساییشده را ۵۰۰ هزار واحد اعلام کرد. ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن، در گفتگو با تسنیم با اشاره به اینکه « 90 هزار مالک بیش از 5 خانه خالی دارند» هشدار داد که به این مالکان پیامک ارسال کردیم و اگر در مدت یک هفته ملک خود را در بازار عرضه یا در سامانه ملی املاک و اسکان ثبت نکنید، به سازمان مالیاتی معرفی خواهند شد. امروز نیز در آخرین گزارش، این آمار به طور غیرمنتظرهای به ۱۲۰ هزار واحد کاهش یافت.
کارشناسان بازار مسکن معتقدند که اخذ مالیات از خانههای خالی از سکنه یک طرح ناکارآمد است و نهتنها کمکی به کنترل اجارهبها و قیمت مسکن نمیکند، بلکه در شرایط کنونی که بازار مسکن با پدیده رکود مواجه شده، تأثیر منفی بر این بازار گذاشته است.
این طرح با تمام ایرادهایی که بر آن وارد است با مشکلات جدی هم روبهرو است. یکی از مهمترین مشکلات آن نبود دسترسی استاندارد برای شناسایی تعداد واحدهای خالی است. از طرف دیگر، نوعی ناهماهنگی میان ارگانهای دولتی موج میزند. آمارهای منتشر شده از هر نهاد، تناقضات زیادی با هم دارند و همین امر شناسایی و میزان برآورد مالیات از خانههای خالی از سکنه را سخت و دشوار میکند.
به گزارش اکوایران، حجتالاسلام والمسلمین سید محمد آقامیری، درباره آخرین وضعیت پروژه تراموا در تهران گفت: در خصوص تراموا، یکسری تستهای اولیه انجام شد که در تهران صورت گرفت و تستها موفقیتآمیز بود. قرار شد مذاکراتی با شرکتهای چینی انجام شود تا دو یا سه دستگاه تراموا وارد کشور شود. با این حال، این موضوع […]
به گزارش اکوایران، صادق ضیاییان با اشاره به وضعیت جوی مناطق مختلف کشور، به ایسنا گفت: طی پنج روز آینده همچنان ماندگاری توده هوای گرم، پدیده غالب در بیشتر مناطق کشور است. همچنین طی سه روز آینده در برخی نقاط شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات واقع در هرمزگان، جنوب سیستان […]
به گزارش اکوایران، داود معظمی، با اشاره به افزایش تعداد موشها در سطح شهر تهران، به ایسنا گفت: قدیمی بودن برخی مناطق بویژه در منطقه ۱۱ تهران یکی از مهم ترین دلایل افزایش موشهاست و باید بهسازی در این مناطق انجام شود که تاکنون این کار انجام نشده است. چنین کاری فقط وظیفه خدمات شهری نیست […]
به گزارش اکوایران، بررسی بازار رهن و اجارهخانه در محله جیحون واقع در منطقه 10 تهران نشان میدهد که برای رهن کامل آپارتمانی 50 تا 60 متری و دارای امکانات آسانسور، پارکینگ و انباری حداقل به بودجهای بین 500 تا 600 میلیون تومان نیاز است؛ برای نمونه آپارتمانی 53 متری و 6 سال ساخت، دارای […]
Δ