نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اکوایران، پس از گذشت یک ماه از سخنان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس درباره ابعاد زمینهای بلااستفاده تحت تملک سازمان ملی زمین و مسکن، بهارستان طرح تحقیق و تفحص در رابطه با احتکار زمین توسط وزارت راه و شهرسازی و دیگر دستگاههای دولتی را آغاز کرد. مجلس وارد تفحص احتکار زمین شد عبدالجلال ایری، سخنگوی […]
به گزارش اکوایران، پس از گذشت یک ماه از سخنان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس درباره ابعاد زمینهای بلااستفاده تحت تملک سازمان ملی زمین و مسکن، بهارستان طرح تحقیق و تفحص در رابطه با احتکار زمین توسط وزارت راه و شهرسازی و دیگر دستگاههای دولتی را آغاز کرد.
عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران، در برنامه «خانه ملت» از شروع تحقیق و تفحص در مورد مشکلات اجرایی قانون جهش تولید مسکن و مسئله احتکار زمین خبر داد.
او همچنین اعلام کرد که تحقیق و تفحص در مورد نقاط ضعف اجرای قانون جهش تولید مسکن آغاز شده و پس از بررسی در کمیسیون عمران، به صحن مجلس ارجاع خواهد شد.
به نقل از «مهر»، در یک ماه اخیر رییس مجلس، در دو نوبت آمارهایی از زمینهای بلااستفاده تحت تملک سازمان ملی زمین و مسکن وابسته به وزارت راه و شهرسازی ارائه کرده و بر لزوم واگذاری این اراضی برای ساخت مسکن تاکید کرد. طبق آمارها، مجموع زمینهای در اختیار این وزارتخانه ۱.۸ میلیون هکتار است که معادل حدود ۳۰ برابر مساحت شهر تهران است. این بدان معناست که وزارت راه و شهرسازی میتوانست با عرضه کمتر از ۶ درصد از این اراضی، ۱۰ میلیون خانوار را صاحب خانههای ۱۰۰ متری کند.
طبق ماده ۱۰ «قانون جهش تولید مسکن»، تمامی وزارتخانهها و دستگاههای دولتی موظفاند اراضی مازاد خود را برای ساخت مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند. اما آمار زمینهای تحت تملک این وزارتخانه نشان داد که این سازمان به تکلیف قانونی خود عمل نکرده.
سازمان ملی زمین و مسکن در واکنش به انتقادات، جوابیهای منتشر کرد و در آن اعلام کرد که هیچ زمینی را احتکار نکرده و عملکرد آن در زمینه عرضه و تأمین زمین برای ساخت مسکن قابل دفاع است. همچنین عنوان شد که بسیاری از زمینهای تحت تملک این سازمان قابلیت کاربری مسکونی را ندارند و تمام اراضی قابل ساخت تاکنون در طرحهای حمایتی مسکن مورد استفاده قرار گرفته است.
بهزاد عمرانزاده، کارشناس مسکن و شهرسازی، نیز خواستار شفافسازی اطلاعات مربوط به زمینهای تحت تملک سازمان ملی زمین و مسکن شد و گفت: «این سازمان باید اعلام کند از زمان تاسیس چه زمینهایی در اختیار داشته و به چه نهادهایی واگذار کرده است. باید اطلاعات دقیق کاربری و موقعیت این زمینها در سامانهای شفاف اعلام شود.»
جعفر قادری، رییس کمیسیون ویژه جهش تولید مسکن، در برنامه «خانه ملت» گفت: کشور حدود ۱۵ میلیون هکتار زمین قابل سکونت دارد که با عرضه ۳۰۰ هزار هکتار از آن، مشکل مسکن حل میشود، اما وزارت راه و شهرسازی در این زمینه مقاومت میکند و اراضی همچنان در انحصار دولت است.
به گزارش اکوایران، در طرح کالابرگ الکترونیک دهکهای اول تا سوم با شارژ اعتبار به حساب سرپرستان خانوار، به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهکهای چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروههای لبنیات، پروتئین و خواربار دریافت میکنند که […]
به گزارش اکوایران، چندی پیش، صندوق تامین خسارتهای بدنی با توجه به شرایط کشور و کمک به اقشار مختلف مردم، موضوع بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم دیرکرد تمدید بیمهنامه شخص ثالث موضوع بند (ب) ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری شخص ثالث را به بیمه مرکزی پیشنهاد داد. این پیشنهاد با توجه به شرایط کشور و نقش […]
به گزارش اکوایران، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراههای حال حاضر شهر تهران، در روز دوشنبه ششم مرداد ماه ۱۴۰۴ خبر داد. معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی […]
به گزارش اکوایران، مهدی بختیاریزاده مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار اعلام کرد: افزایش قیمت و رشد محسوس اقلام در میادین میوه و تره بار به جز برنج ایرانی نداشته و حتی کاهش قیمت هم کاهش داشتهایم. وی افزود: در سازمان میادین از هفته قبل قیمت برنج کاهش و ۲۰ هزار تومان کمتر شده و […]
Δ