نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۶ خرداد ماه ۸.۹ میلیارد دلار ارز مورد نیاز برای واردات را تامین کرده است. همچنین حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از ابتدای سال جاری تا ۷ خرداد ماه ۵ میلیارد و ۱۲۴ میلیون دلار بوده است.
آمار جدید بانک مرکزی نشان میدهد این بانک از ابتدای سال جاری تا ۶ خرداد ماه ۸.۹ میلیارد دلار ارز مورد نیاز برای واردات را تامین کرده است. همچنین حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از ابتدای سال جاری تا ۷ خرداد ماه ۵ میلیارد و ۱۲۴ میلیون دلار بوده است.
طبق اعلام بانک مرکزی، حجم معاملات روزانه بازار ارز تجاری در روزچهارشنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۴ معادل ۱۳۳.۳ میلیون دلار و حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری تا همین بازه زمانی ۵ میلیارد و ۱۲۴ میلیون دلار بوده است.
بر اساس این گزارش از ابتدای سال جاری تا ۶ خرداد ماه بانک مرکزی مبلغ ۸ میلیارد و ۹۰۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و خدمات تامین کرده است. در این مدت برای کالاهای اساسی و دارو ۱ میلیارد و ۹۸۰ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۶ میلیارد و ۶۶۷ میلیون دلار و برای خدمات ۲۵۴ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.
بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی ۱ میلیارد و ۶۲۲ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۳۵۸ میلیون دلار ارز تامین کرده است و در مجموع طی مدت مذکور ۱ میلیارد و ۹۸۰ میلیون میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر تأمین شد.
بر این اساس از ابتدای سال جاری تا ۶ خرداد ماه ۱۴۰۴ میزان کل تامین ارز صنایع مبلغ ۶ میلیارد و ۶۶۷ میلیون دلار بوده است که میزان ارز تأمینی برای گروه های «صنایع حمل و نقل و خودرو» ۱ میلیارد و ۷۵۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» ۹۶۹ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» ۷۲۹ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» ۷۱۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» ۳۶۷ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» ۱۶۰ میلیون دلار و «سایر صنایع» ۱ میلیارد و ۹۷۷ میلیون دلار تا پایان روز ۶ خرداد ماه سال جاری بوده است.
گفتنی است، نرخ بازار ارز تجاری در روز شنبه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ در تالار حواله ارز مبادله دلار با نرخ ۶۹ هزار و ۲۴۵ تومان، مبادله یورو با نرخ ۷۸ هزار و ۵۷۰ تومان، مبادله درهم با نرخ ۱۸ هزار و ۸۵۵ تومان بود. همچنین در تالار اسکناس ارز، دلار با نرخ ۷۱ هزار و ۱۸۴، یورو با نرخ ۸۰ هزار و ۷۷۰ تومان و درهم با نرخ ۱۹ هزار و ۳۸۳ تومان مورد مبادله قرار گرفت.
در روزهای گذشته برخی از پلتفرهای فروش آنلاین طلا با رعایت چهار بند از پنج بند بانک مرکزی بازگشایی شدند اما شرط اتصال کیفپول خریداران آنلاین طلا به بانکها، اجرایی نشده است و خود بانکها هنوز زیرساختهای لازم را ندارند.
بازارهای مالی ایران در هفته منتهی به ۲۷ تیر ۱۴۰۴ تحت تأثیر فضای پرتنش سیاسی و اقتصادی، نوساناتی را تجربه کردند. دلار در محدوده ۸۸ تا ۸۸.۷ هزار تومان در نوسان بود، طلا و سکه با رشد نسبی در فاز تثبیت قرار گرفتند و شاخص کل بورس پس از یک دوره اصلاح، جهش ۵ درصدی داشت. کارشناسان معتقدند در صورت تداوم اخبار مثبت سیاسی، هفته آینده میتواند با ثبات یا رشد ملایم همراه باشد، اما هرگونه تنش یا تحریم جدید میتواند بار دیگر بازارها را وارد فاز پرنوسان کند. تنوع سرمایهگذاری توصیه اصلی تحلیلگران برای مدیریت ریسک است.
جلسهای با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و معاون سازمان برنامه و بودجه برگزار شده و جمعبندیهای اولیه برای پرداخت حقوق و بیمه تابستانی معلمان حقالتدریس آزاد حاصل شده است.
متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران میتوانند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک میلیارد تومان) به عنوان وجه الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۲۸ تیرماه، در یکصد و هفدهمین حراج این مرکز شرکت کنند.
Δ