نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
فاز دوم، دهکهای اول تا سوم (۱ تا ۳) درآمدی را شامل میشد که به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان، شارژ شد.
سخنگوی دولت امروز عنوان کرد:اعتبار کالابرگ الکترونیک برای ۳ دهک تأمین شده اما دولت علاقهمند است که این اعتبار برای ۷ دهک فراهم شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در دولت چهاردهم ۲ مرحله از کالابرگ الکترونیک برای دهکهای اول تا هفتم اجرا شد؛ البته در مرحله نخست و فاز اول، حمایتی بود و شامل افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی میشد.
فاز سوم هم مربوط به دهکهای چهارم تا هفتم بود که به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان تعلق گرفت که اشخاص میتوانستند با مراجعه به فروشگاههای خرد، عمده و زنجیرهای خرید خودشان را انجام دهند.
در این هفته احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از الزام حذف ۱۷ میلیون نفر از لیست یارانهبگیران خبر داده است.
پیشتر وی اعلام کرده بود برای تأمین اعتبار باید بخشی از خانوارها از دریافت یارانه نقدی حذف شوند. در ادامه این سیاست، حدود ۴۰۰ هزار نفر از خانوارهای دهک دهم که تا فروردین ماه یارانه ۳۵۰ هزار تومانی دریافت میکردند حذف شدند.
در ادامه این موضوع امروز سخنگو دولت نیز تاکید کرد اعتبار کالابرگ الکترونیک برای ۳ دهک تأمین شده اما دولت علاقه مند است که این اعتبار برای ۷ دهک فراهم شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید دارد، بودجه باقی مانده برای شارژ کالابرگ الکترونیکی ۳ دهک کفایت میکند؛ اما رئیسجمهور دستور بررسی منابع را داده تا به تعداد بیشتری از افراد اختصاص یابد که باید از سوی سازمان برنامه و بودجه مورد بررسی قرار گیرد.
بازار بورس امروز با روندی صعودی همراه بود و شاخص کل با افزایش بیش از ۱۴ هزار واحدی، معاملات خود را به پایان رساند. این رشد مثبت، نتیجه عملکرد مطلوب برخی نمادهای بورسی بود که باعث شد شاخص کل بورس حرکت صعودی نسبی را تجربه کند. در میان نمادهای تأثیرگذار، سه نماد «نوری»، «فارس» و «شبندر» بیشترین نقش را در رشد امروز بازار ایفا کردند.
هیئت مدیره و بازرسان کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی در نشستی با مدیرعامل این سازمان، بر ضرورت پرداخت معوقات حقوق فروردینماه بازنشستگان تأکید کردند. در این نشست، مدیرعامل تأمین اجتماعی از تلاشها برای تسویه ۱۸۵ همت بدهی دولت و شفافسازی درباره مسائل درمانی خبر داد.
در سالهای اخیر، کمبود نیروی کار به یکی از موانع اصلی رشد اقتصادی ایران تبدیل شده است. دستمزدهای پایین و عدم تطابق مهارتهای نیروی کار با نیازهای بازار، صنایع را با چالشهای جدی مواجه کرده و روند توسعه کشور را کند کرده است. اما چگونه میتوان این بحران را مدیریت کرد؟
طرح ساماندهی کارکنان دولت، که قرار بود گره مشکلات کارگران پیمانکاری را باز کند، سالهاست در پیچوخم وعدههای مکرر و موانع قانونی گرفتار مانده است. کارگرانی که چرخ تولید کشور را در سختترین شرایط میچرخانند، حالا نهتنها نگران زمان تصویب این طرح، بلکه نگران شمولیت آن هستند. آیا این بار وعدهها به نتیجه میرسد؟
Δ