نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سازمان امور مالیاتی با صدور بخشنامهای تازه، برخی مشاغل کمدرآمد را از الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ معاف کرد؛ اقدامی که با هدف حمایت از کسبوکارهای کوچک و تقویت شفافیت مالیاتی صورت گرفته است.
به تازگی سازمان امور مالیاتی کشور بخشنامه جدیدی در خصوص معافیت از صدور صورتحساب الکترونیکی موضوع ماده ۱۴ و ماده ۲۲ قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان ابلاغ کرد. این بخشنامه با هدف کاهش الزامات برای برخی صاحبان مشاغل، شرایط معافیت از صدور صورتحساب الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ را تعیین کرده است.
بر اساس این بخشنامه، اشخاص حقیقی صاحب مشاغل که میزان فروش آنها در سال ۱۴۰۲ کمتر از ۱۸۰ میلیارد ریال و همچنین فروش آنها از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ۱۴۰۳ کمتر از ۱۴۴ میلیارد ریال باشد، بدون هیچ قید و شرطی از صدور صورتحساب الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ معاف هستند، مشروط بر اینکه مشمول بندهای ۱، ۲، ۳ و ۴ اطلاعیه مورخ ۲۹ آذر ۱۴۰۲ سازمان امور مالیاتی نباشند.
گفتنی است، پیشتر اعلام شده بود که برای فروشندگان تک نرخ، یعنی افرادی که کالاهایی میفروشند که نرخ یکسان مالیات ارزش افزوده دارند، رسید دستگاه کارتخوان به عنوان صورتحساب محسوب میشود.
در همین راستا سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور با تأکید بر اهمیت صورتحسابهای الکترونیک نوع ۳، آن را ابزاری کلیدی برای شفافیت مالیاتی دانست و گفت: «صورتحساب نوع ۳، همان رسید دستگاههای کارتخوان (پوز) است که میتواند تضمینی برای پرداخت صحیح مالیات ارزش افزوده باشد.»
وی افزود: اگر نام فروشگاه روی رسید پوز با نام ثبتشده در سامانه مالیاتی مطابقت داشته باشد، فرآیند صورتحسابدهی به درستی انجام شده است.
در مواردی مانند استفاده از دستگاه پوز فروشگاه دیگر یا واریز کارت به کارت، احتمال عدم پرداخت مالیات به دولت وجود دارد.
موحدی هشدار داد: عدم صدور صورتحساب الکترونیک ثبتشده در سامانه مالیاتی به معنای پرداخت نکردن مالیات به دولت است.
ثبت صورتحساب در سامانههای رسمی (مانند پایانههای فروشگاهی) تضمین میکند که مالیات بهدرستی به حساب دولت واریز شود.
به گفته سخنگوی سازمان امور مالیاتی، شفافسازی فرآیند مالیات ارزش افزوده از طریق صورتحسابهای الکترونیک، گامی مهم در جهت کاهش فرار مالیاتی و افزایش درآمدهای مالیاتی است.
خریداران سکه های پیش فروش بانک مرکزی با سررسید ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴، از روز ۳۱ تیرماه به مدت ۷ روز کاری فرصت دارند با مراجعه به شعب منتخب، سکههای خود را با پرداخت ۳۰۰ هزار ریال به ازای هر سکه (هزینه تحویل) دریافت کنند.
عملکرد داریک در بازه زمانی ۲۳ خرداد تا ۴ تیر (همزمان با جنگ تحمیلی) نشان میدهد خدمات برداشت وجه، خرید و فروش طلا، پشتیبانی و تحویل شمش در این بازه زمانی نیز بدون وقفه ادامه داشته است. طبق همین گزارش حجم معاملات طلا ۲۰ درصد، حجم معاملات نقره ۱۸ درصد و تعداد سفارشهای فروش ۳۷ درصد در این دوران افزایش یافته است.
در روزگاری که قیمت خودرو و قطعات یدکی هر روز بالاتر میرود، حتی یک تصادف کوچک میتواند هزینه سنگینی روی دستتان بگذارد. بیمه شخص ثالث تنها بخشی از خسارتها را جبران میکند و برای محافظت از خودروی شما، بیمه بدنه بهترین انتخاب است. در این مطلب با پوششها، نحوه محاسبه قیمت، تخفیفها و نکات مهم بیمه بدنه خودرو آشنا میشوید تا بهترین تصمیم را بگیرید و خودرویتان را بهخوبی بیمه کنید.
بازار بورس امروز با روندی صعودی همراه بود و شاخص کل با افزایش بیش از ۱۴ هزار واحدی، معاملات خود را به پایان رساند. این رشد مثبت، نتیجه عملکرد مطلوب برخی نمادهای بورسی بود که باعث شد شاخص کل بورس حرکت صعودی نسبی را تجربه کند. در میان نمادهای تأثیرگذار، سه نماد «نوری»، «فارس» و «شبندر» بیشترین نقش را در رشد امروز بازار ایفا کردند.
Δ