نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بر اساس اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تأمین اجتماعی کشور، بازنشستگان و مستمریبگیران هنگام مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستانها باید توجه داشته باشند که در حال حاضر بیمه تکمیلی ندارند.
پس از نوسانات متعدد در خصوص بیمه تکمیلی بازنشستگان، امروز روابط عمومی کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تأمین اجتماعی اعلام کرد که خبری از بیمه تکمیلی وجود ندارد.
بر این اساس، روابطعمومی کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تأمین اجتماعی کشور طی اطلاعیهای درباره آخرین وضعیت قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام کرد: «به اطلاع بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تأمین اجتماعی میرساند، متأسفانه علیرغم پیگیریهای چندماهه گذشته عمدتاً به دلیل افزایش چشمگیر نرخ بیمه تکمیلی اعلامی از طرف شرکتهای مختلف بیمهای قادر به انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی با هیچ یک از شرکتهای بیمهای تاکنون نشدهایم.»
این اطلاعیه همچنین میافزاید:«ضمن اطلاع موارد خدمت بازنشستگان و مستمریبگیران محترم تقاضا دارد در صورت مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستانها توجه داشته باشید فعلاً بیمه تکمیلی ندارید.»
محمد اسدی، رئیس کانون بازنشستگان ، در گفتوگویی با رکنا به مشکلات پیشآمده در خصوص بیمه تکمیلی بازنشستگان اشاره کرد و اظهار داشت: «متأسفانه علیرغم برگزاری جلسهای ۱۸ ساعته با شرکت بیمهای، موفق به رسیدن به توافق نهایی برای ارائه بیمه تکمیلی به بازنشستگان نشدیم.»
اسدی همچنین به مشکلات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: «بر اساس قانون جدید، سازمان تأمین اجتماعی مسئولیت بیمه تکمیلی بازنشستگان را بر عهده دارد، اما متأسفانه پرداختیهای مربوط به بیمه تکمیلی آتیه هنوز به موقع انجام نمیشود. این در حالی است که حدود ۷۰۰ هزار نفر از بازنشستگان تحت پوشش این بیمه قرار دارند.»
روز گذشته خبرگزاری تسنیم در گزارشی خبر داده بود که وضعیت قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان هنوز مشخص نیست. این همه ماجرا نبود و علاوه بر این موضوع، بازنشستگان از نبود شفافیت در خدمات تحت پوشش و افزایش ناگهانی حق بیمهها گلایه کردند. آنطور که تسنیم به نقل از نمایندگان کانونهای بازنشستگی نوشته، بسیاری از بازنشستگان حتی از توان پرداخت هزینههای بیمه تکمیلی برخوردار نیستند، در حالی که این خدمات برای پوشش هزینههای سنگین درمانی ضروری است.
در این باره، علی دهقان کیا، رئیس کانون کارگران بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با انتقاد از روند بیمه تکمیلی گفته بود: «اگرچه میبایست درمان پایه به کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی داده شود، اما به دلیل کاهش کمیت و کیفیت خدمات درمانی از سوی سازمان تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی را به بازنشستگان تحمیل کردند.»
بر اساس آمار سازمان تأمیناجتماعی، این سازمان بیش از ۴ میلیون پرونده فعال برای مستمری بگیران دارد و از این میان نزدیک به ۳ میلیون پرونده مربوط به بازنشستگان است و همچنین حدود ۲۰۰ هزار پرونده به از کار افتادگی اختصاص دارد. بیش از یک میلیون پرونده نیز مربوط به بازماندگان است.
ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز ۶ مرداد ۱۴۰۴ به ۶ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۵۵۳ تومان رسید.
با آغاز فروش ارز اربعین از سوی ۴ بانک عامل، زائران در استفاده از سامانههای غیرحضوری با اختلالها و خطاهای متعددی مواجه شدهاند؛ موضوعی که نارضایتی برخی از متقاضیان را به همراه داشته است.
بورس تهران روز دوشنبه یکی از تلخترین روزهای خود در ماههای اخیر را پشت سر گذاشت. فشار فروش در اغلب گروهها موج میزد و شاخصها سقوط سنگینی را تجربه کردند. در فضای بیاعتمادی و نبود سیگنالهای مثبت، شایعه تعطیلی بورس هم به ریزشها دامن زد.
چهارده سال پس از اجرای طرح هدفمندی یارانهها، نظام یارانهای ایران همچنان با چالشهای جدی مواجه است. ارزش یارانههای نقدی از ۴۵ دلار در سال ۱۳۸۹ به حدود ۴.۵ دلار در سال ۱۴۰۴ سقوط کرده و کارشناسان از جمله وحید شقاقیشهری، اقتصاددان، با انتقاد از نبود شفافیت و فقر داده، خواستار بازطراحی این نظام برای حمایت هدفمند از اقشار کمدرآمد هستند.
Δ