نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
با تصویب مجلس و ابلاغ اصلاحیه ماده ۱۰۶ برنامه هفتم توسعه، پرداخت فوقالعاده خاص به کارکنان همه دستگاههای اجرایی و بازنشستگان رسمی شد؛ امتیازی که میتواند افزایش قابلتوجهی در حقوق و مزایای گروه گستردهای از شاغلان و بازنشستگان به همراه داشته باشد.
امیر رهبر فعال صندوق لشکری در خصوص جزئیات مصوبه جدید مجلس درباره پرداخت فوقالعاده خاص به کارمندان و بازنشستگان دولتی توضیحاتی ارائه داد.
رهبر گفت:با تصویب مجلس، تمامی دستگاههای اجرایی و نهادهای کشوری شامل وزارتخانهها، قوه مقننه، قوه قضاییه، نیروهای مسلح، شهرداریها، سازمانها و دستگاههای عمومی غیردولتی، مشمول دریافت فوقالعاده خاص موضوع ماده ۱۰۶ برنامه هفتم توسعه شدند.
بر اساس این مصوبه، دولت اختیار دارد تا با توجه به معیارهای تعیینشده و طبق قانون مدیریت خدمات کشوری ، تا سقف ۲۵ هزار امتیاز به کارکنان دستگاههای مختلف به عنوان فوقالعاده خاص پرداخت کند.
در جلسه علنی مجلس در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، چهار تبصره جدید به ماده ۱۰۶ برنامه پنجساله هفتم توسعه اضافه شد.
طبق تبصره چهارم: تمامی پرداختهای ماهیانه به عنوان فوقالعاده خاص فقط در محاسبه حقوق بازنشستگی، پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی استحقاقی تأثیرگذار است.
این مبلغ در سایر مؤلفههای حکم کارگزینی مانند حق شغل، حق شاغل، فوقالعاده ویژه و جذب و همچنین اضافه کار تأثیری ندارد.
بر اساس تصویبنامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱۴۰۳/۵/۱ هیئت وزیران ، سازمانهای بازنشستگی موظفند نسبت به اعمال حداقل ۹۰ درصد از ۲۵ هزار امتیاز (یعنی ۲۲ هزار و ۵۰۰ امتیاز ) در حقوق بازنشستگان اقدام کنند.
این افزایش برای تمامی بازنشستگان صندوقهای تأمین اجتماعی، بازنشستگی کشوری و لشکری اعمال خواهد شد.
ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی امروز ۶ مرداد ۱۴۰۴ به ۶ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۵۵۳ تومان رسید.
با آغاز فروش ارز اربعین از سوی ۴ بانک عامل، زائران در استفاده از سامانههای غیرحضوری با اختلالها و خطاهای متعددی مواجه شدهاند؛ موضوعی که نارضایتی برخی از متقاضیان را به همراه داشته است.
بورس تهران روز دوشنبه یکی از تلخترین روزهای خود در ماههای اخیر را پشت سر گذاشت. فشار فروش در اغلب گروهها موج میزد و شاخصها سقوط سنگینی را تجربه کردند. در فضای بیاعتمادی و نبود سیگنالهای مثبت، شایعه تعطیلی بورس هم به ریزشها دامن زد.
چهارده سال پس از اجرای طرح هدفمندی یارانهها، نظام یارانهای ایران همچنان با چالشهای جدی مواجه است. ارزش یارانههای نقدی از ۴۵ دلار در سال ۱۳۸۹ به حدود ۴.۵ دلار در سال ۱۴۰۴ سقوط کرده و کارشناسان از جمله وحید شقاقیشهری، اقتصاددان، با انتقاد از نبود شفافیت و فقر داده، خواستار بازطراحی این نظام برای حمایت هدفمند از اقشار کمدرآمد هستند.
Δ