نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
در جلسه علنی امروز مجلس، طرح دوفوریتی اصلاح بند ب ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت به تصویب رسید که طبق آن، کارکنان دستگاههای عمومی غیردولتی همچون شهرداریها، کمیته امداد، قوه قضائیه و رسانه ملی نیز از فوقالعاده خاص برخوردار خواهند شد. این تغییرات، تحولی در شرایط معیشتی و شغلی این کارکنان بهشمار میآید.
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، کلیات و جزئیات طرح اصلاح بند ب ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت به تصویب رسید. این اصلاحیه که به تصویب نمایندگان مجلس رسید، به دستگاههای عمومی غیردولتی همچون شهرداریها، کمیته امداد امام خمینی (ره)، قوه قضائیه و سازمان صدا و سیما، همانند دستگاههای اجرایی، فوقالعاده خاصی اختصاص میدهد.
با تصویب این طرح، کارکنان این دستگاهها نیز از مزایای فوقالعاده خاص که پیش از این تنها شامل کارکنان دستگاههای اجرایی میشد، بهرهمند خواهند شد. این طرح بهعنوان یک اقدام حمایتی، به منظور ارتقای شرایط معیشتی و شغلی کارکنان این نهادها در نظر گرفته شده است.
این تصویب، گام دیگری در جهت تحقق عدالت و رفاه بیشتر برای کارکنان نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی محسوب میشود و با توجه به ویژگیهای خاص این طرح، میتواند تأثیرات مثبتی بر انگیزش و بهرهوری نیروی کار در بخشهای مختلف داشته باشد.
هفته گذشته پیمان فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی و نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در توئیتی خبر از تصویب دستورالعمل اجرایی اجرای پرداخت فوق العاده خاص کارکنان دولت به ویژه کارکنان وزارت جهاد کشاورزی داد.
در این توییت که از منظور شدن ردیف حقوقی پرداخت فوق العاده خاص به طور خاص و ویژه برای کارکنان وزارت جهاد کشاورزی خبر داده شده، آمده است:
«از ابتدای دوره نمایندگی، پیگیر اجرای فوق العاده خاص کارکنان دولت، به ویژه جهاد کشاورزی بودم. با نامه نگاری به رئیس جمهور و معاون اول محترم و با حمایت آنان و شورای حقوق و دستمزد، خوشبختانه دستورالعمل اجرایی آن به تصویب رسید.»
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، حجم نقدینگی کشور در پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰ هزار و ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۲۹.۱ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ نشان میدهد. از این میزان، تنها ۱۷۹ هزار میلیارد تومان (۱.۸ درصد) بهصورت اسکناس و مسکوکات در دست مردم است. این آمار حکایت از تداوم سلطه شبهپول و سپردههای دیداری بر اقتصاد ایران دارد.
رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به لزوم اصلاح قیمت نان در تهران، گفت: بهتر است قیمت نان به جای افزایش، آزادسازی و یارانه آن به مستقیما به مردم داده شود تا دست سودجویان از این یارانه قطع شود و تخلفات به حداقل برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانهای برای بروز رسانی اطلاعات خانوارها خبر داد و گفت: طبق این سامانه یارانه ثروتمندان حذف و درآمد حاصل از آن بین دهکهای پایین توزیع خواهد شد.
مرکز مبادله امروز قیمتگذاری تازهای برای ارزهای حوالهای انجام داد که بر اساس آن نرخ دلار، یورو، درهم و دیگر ارزها در سطوح قابلتوجهی قرار گرفت. آیا بازار آزاد نیز تحت تأثیر این ارقام قرار خواهد گرفت؟
Δ