نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۳۸ درصد کاهش به ۳۳۸۴ دلار و ۲۷ سنت رسید. این واکنش در حالی است که شب گذشته تنش های منطقه ای بین هند و پاکستان نیز به اوج خود رسید.
قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه کاهش یافته است. خوشبینی نسبتبه گفتگوهای احتمالی تجاری بین آمریکا و چین تقاضا برای طلا بهعنوان یک پشتوانه ایمن را پایین آورده است. سرمایهگذاران منتظر نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا هستند که قرار است امروز برگزار شود.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۳۸ درصد کاهش به ۳۳۸۴ دلار و ۲۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۸۵ درصدی به ۳۳۹۳ دلار و ۸۰ سنت رسیده است.
اسکات بسنت وزیر خزانهداری آمریکا و جیمیسون گریر مذاکرهکننده تجاری ارشد این کشور قرار است با هی لایفنگ مقام ارشد اقتصادی چین در سوئیس دیدار کنند.
این دو کشور در ماه گذشته عوارض تلافیجویانه بر واردات از یکدیگر وضع کردند که باعث آغاز یک جنگ تجاری و بالا گرفتن ترس از رکود اقتصاد دنیا شد.
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا در روز سهشنبه گفت بههمراه مقامات ارشد دولت خود توافقهای تجاری احتمالی را در دو هفته آینده بررسی کرده و در مورد قبول یکی از آنها تصمیمگیری میکند.
بازارها درحالحاضر بر اجلاس کمیته فدرال بازار آزاد آمریکا تمرکز کردهاند که قرار است امروز برگزار شود. انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را ثابت نگهدارد.
تاجران انتظار ۸۰ واحد کاهش نرخ بهره در سال جاری میلادی را از ماه ژوئیه دارند.
طلا همواره یک پشتوانه تیمن در زمان بیثباتیهای اقتصادی و سیاسی بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۴۸ درصد کاهش به ۳۳ دلار و ۲۲ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۱۶ درصدی ۹۸۶ دلار و ۱۶ سنت معامله میشود.
بازار بورس امروز با روندی صعودی همراه بود و شاخص کل با افزایش بیش از ۱۴ هزار واحدی، معاملات خود را به پایان رساند. این رشد مثبت، نتیجه عملکرد مطلوب برخی نمادهای بورسی بود که باعث شد شاخص کل بورس حرکت صعودی نسبی را تجربه کند. در میان نمادهای تأثیرگذار، سه نماد «نوری»، «فارس» و «شبندر» بیشترین نقش را در رشد امروز بازار ایفا کردند.
هیئت مدیره و بازرسان کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی در نشستی با مدیرعامل این سازمان، بر ضرورت پرداخت معوقات حقوق فروردینماه بازنشستگان تأکید کردند. در این نشست، مدیرعامل تأمین اجتماعی از تلاشها برای تسویه ۱۸۵ همت بدهی دولت و شفافسازی درباره مسائل درمانی خبر داد.
در سالهای اخیر، کمبود نیروی کار به یکی از موانع اصلی رشد اقتصادی ایران تبدیل شده است. دستمزدهای پایین و عدم تطابق مهارتهای نیروی کار با نیازهای بازار، صنایع را با چالشهای جدی مواجه کرده و روند توسعه کشور را کند کرده است. اما چگونه میتوان این بحران را مدیریت کرد؟
طرح ساماندهی کارکنان دولت، که قرار بود گره مشکلات کارگران پیمانکاری را باز کند، سالهاست در پیچوخم وعدههای مکرر و موانع قانونی گرفتار مانده است. کارگرانی که چرخ تولید کشور را در سختترین شرایط میچرخانند، حالا نهتنها نگران زمان تصویب این طرح، بلکه نگران شمولیت آن هستند. آیا این بار وعدهها به نتیجه میرسد؟
Δ