نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
طبق اعلام معاون بانک مرکزی، کارت رفاهی ۳۰۰ میلیون تومانی قابلیت استفاده از پذیرنده های طرف قرارداد با بانک های عامل را دارد اما حتما باید برای خرید کالاهای داخلی استفاده شود.
محمد شیریجیان، معاون اقتصادی بانک مرکزی در حاشیه مراسم رونمایی از کارت رفاهی متصل به اوراق گام با حضور در جمع خبرنگاران درباره نرخ سود نهایی این کارت ها، اظهار داشت: حداکثر نرخ سود در نظر گرفته شده برای کارت رفاهی ۶.۲۵ درصد است که ۴ درصد آن برای صدور کارت رفاهی و ۲.۲۵ درصد برای اوراق گام لحاظ می شود.
تسنیم نوشت: وی با بیان اینکه بانک ها میتوانند برای نرخ سود و کارمزد این کارت ها تخفیف هایی را برای مشتریان خود لحاظ کنند، تصریح کرد: ۶.۲۵ درصد حداکثر سود این کارتهاست البته حتما قابلیت تخفیف دارد؛ این کارمزد می تواند بین پذیرنده ها و مشتریان تقسیم شود.
معاون بانک مرکزی درباره مزیت کارت رفاهی متصل به اوراق گام گفت: در این طرح دیگر نیاز نیست مصرف کنندگان نهایی حتما نزد بانک ها گردش حساب داشته باشند یا در صف منتظر بمانند. به محض درخواست، اعتبارسنجی انجام میشود و براساس اعتبارسنجی کارت به او تعلق می گیرد و می تواند خرید خود را انجام دهد و بصورت اقساطی (۲۴ ماهه) نسبت به بازپرداخت اقدام کند.
او با تأکید براینکه سایر بانک ها نیز درحال تهیه زیرساخت ها برای ارائه کارت های رفاهی متصل به اوراق گام هستند، افزود: در حال حاضر مستندات فنی برای بانک ها ارسال شده و سایر بانک ها نیز می توانند طی دوره یک ماه تا ۴۰ روز وصل شوند.
معاون اقتصادی بانک مرکزی در پاسخ به تسنیم درباره اینکه آیا محدودیت خریدی برای استفاده از کارت های رفاهی وجود دارد گفت: خیر از تمام پذیرنده های طرف قرار داد با بانک های عامل می توان خرید انجام داد. ولی باید با پذیرنده هایی طرف قرار داد باشند که حتما کالاهای تولید داخل بفروشند. علت این است که فرایند تسویه از طریق اوراق گام است و عملا خرید محصولات نهایی متمرکز بر کالاهای تولید داخلی است.
شیریجیان گفت: فرایند انتقال اوراق گام در زنجیره حتما مبتنی بر صدور گواهی است و جلوی فاکتورهای صوری در این زمینه گرفته می شود. ریسک نکول هم برای پذیرنده ها به صفر می رسد.
در شرایطی که جهان در حال عبور از نظم دلاری به سوی معماری مالی چندقطبی است، ایران و چین بیسروصدا اما هدفمند در حال انباشت طلا هستند.
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، حجم نقدینگی کشور در پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰ هزار و ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۲۹.۱ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ نشان میدهد. از این میزان، تنها ۱۷۹ هزار میلیارد تومان (۱.۸ درصد) بهصورت اسکناس و مسکوکات در دست مردم است. این آمار حکایت از تداوم سلطه شبهپول و سپردههای دیداری بر اقتصاد ایران دارد.
رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به لزوم اصلاح قیمت نان در تهران، گفت: بهتر است قیمت نان به جای افزایش، آزادسازی و یارانه آن به مستقیما به مردم داده شود تا دست سودجویان از این یارانه قطع شود و تخلفات به حداقل برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانهای برای بروز رسانی اطلاعات خانوارها خبر داد و گفت: طبق این سامانه یارانه ثروتمندان حذف و درآمد حاصل از آن بین دهکهای پایین توزیع خواهد شد.
Δ