نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بانک مرکزی از پرداخت ۲۱۷هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال ۲۰ دی خبر داد.
پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال تا ۲۰ دی ماه به بیش از ۲۱۷ هزار میلیارد تومان رسید.
این تسهیلات را یک میلیون و ۶هزار و ۷۱۸ نفر از متقاضیان از شبکه بانکی دریافت کردند. در این مدت بالغ بر ۱۷۹ همت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و بیش از ۳۸ همت تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری پرداخت شد.
براساس تکالیف قانون بودجه ۱۴۰۳ (جزء ۱و۲ بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه) پرداخت ۲۰۰ همت تسهیلات ازدواج و فرزند توسط شبکه بانکی برای سال جاری پیشبینی شده بود که تاکنون بیش از ۱۷هزار میلیارد تومان بیشتر از تکالیف تعیین شده توسط شبکه بانکی اعطا شده است.
همچنین با تمهیدات پیشبینی شده از سوی بانک مرکزی و برداشت ۵۰ همت از ذخیره قانونی بانکها و اختصاص آن برای پرداخت تسهیلات ازدواج وفرزندآوری، پرداخت این تسهیلات تا پایان سال جاری توسط شبکه بانکی به متقاضیان در صف ادامه خواهد داشت.
براساس آخرین آمار از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۲۰ دی ماه مبلغ یکمیلیون و ۷۹۴ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال توسط شبکه بانکی به ۵۳۷ هزار و ۱۱۰ نفر از متقاضیان تسهیلات قرضالحسنه ازدواج پرداخت شده است که حاکی از تحقق ۱۲۵درصدی نسبت به تکالیف کل سال جاری و تحقق ۱۵۴ درصدی نسبت به تکالیف از ابتدای سال تا تاریخ ۲۰ دی ماه سال جاری است.
همچنین در زمینه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری نیز در این مدت مبلغ ۳۸۸ هزار و ۱۵۴ میلیارد ریال به ۴۹۶ هزار و ۶۰۸ نفر از متقاضیان پرداخت شده است.
معاملات بورس امروز با وضعیتی صعودی همراه بود و شاخص کل با افزایش بیش از ۵ هزار واحدی، معاملات خود را به پایان رساند. این رشد مثبت، نتیجه عملکرد مطلوب برخی نمادهای بورسی بود که باعث شد شاخص کل بورس حرکت صعودی نسبی را تجربه کند. در میان نمادهای تأثیرگذار، سه نماد «فولاد»، «کگل» و «شبندر» بیشترین نقش را در رشد امروز بازار ایفا کردند.
حقوق تیرماه بازنشستگان کارگری که از ۲۹ تیر آغاز شده، امروز (۳۱ تیر) برای گروههای باقیمانده تکمیل میشود، در حالی که فیش حقوقی بازنشستگان لشگری نیز از صبح امروز در سامانه ساتا قابل دسترسی است. این اقدامات، گامی در جهت تسریع خدمات مالی به بازنشستگان کشور محسوب میشود.
نقض ماده ۷ قانون کار به چالشی فراگیر در بازار کار ایران تبدیل شده و بیش از ۶۰ درصد کارگران در مشاغل غیررسمی بدون قرارداد بیمهای فعالیت میکنند. این وضعیت نهتنها امنیت شغلی کارگران را به خطر انداخته، بلکه با محروم کردن آنها از حقوق اولیه مانند بیمه درمانی و بازنشستگی، بحرانهای اقتصادی و اجتماعی را تشدید کرده است.
صندوق بازنشستگی کشوری در تصمیمی تازه، مهلت ثبتنام و اصلاح بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنها را تا ۱۵ مردادماه ۱۴۰۴ تمدید کرد تا فرصت بیشتری برای مدیریت پوشش بیمهای فراهم شود.
Δ