نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که در ۱۳ هفته آینده بازار سرمایه فعالیتهای پررنگی خواهیم داشت و هر هفته یک عرضه اولیه انجام خواهد شد.
حجتاله صیدی در روز شنبه و در مراسم نواختن زنگ معاملات بورس که با حضور روسای کمیسیونهای برنامه و بودجه و اقتصاد مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: بورس در پاییز امسال در میان سایر بازارها در جایگاه نخست قرار داشت.
وی افزود: یکی از موارد مهم صیانت از حقوق سهامداران در بودجه سال آینده پیش بینی شده که این مهم با همراهی روسای کمیسیون های برنامه و بودجه و اقتصاد حاصل شد.
غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه مجلس برای حمایت از منافع سهامداران برنامه دارد، ابراز امیدواری کرد که در سه ماه پایانی امسال شاهد رونق بورس همچون پاییز باشیم.
وی وضعیت بازار سرمایه را رو به رشد توصیف کرد و افزود: امیدواریم زمستان گرمی را در بازار سرمایه در پیش رو داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ۵۰ میلیون سهامدار شرکتهای بورسی داریم، اظهار داشت: در مجلس تلاش کردهایم کمترین تعرضی به منافع این سهامداران صورت نگیرد.
سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز با بیان اینکه پاییز ۱۴۰۳ بهار بازار سرمایه بود، افزود: امیدواریم این روند رونق در زمستان گرم تر شود.
وی با قدردانی از تلاش مدیران بازار سرمایه برای بهبود وضع بورس افزود: این تلاش در جهت حفظ منافع ۵۰ میلیون ایرانی است. از این جهت بازار سرمایه ابعاد اجتماعی پیدا کرده است.
حسینی ادامه داد: در کنار قانون بازار اوراق بهادار، قانون تامین مالی تولید و زیر ساختها نقش مهمی در ایجاد زیر ساختهای توسعه بازار سرمایه دارد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه سنگین ترین بار تامین مالی تولید طبق برنامه هفتم بر دوش بازار سرمایه نهاده شده است، افزود: در تدوین قانون بودجه ۱۴۰۴ تلاش شده هیچ آسیبی از جانب بودجه دولت به بازار سرمایه وارد نشود، بر همین اساس امیدواریم پس از چند سال سردی بازار شاهد گرمی فعالیتها در بورس باشیم.
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، حجم نقدینگی کشور در پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰ هزار و ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۲۹.۱ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ نشان میدهد. از این میزان، تنها ۱۷۹ هزار میلیارد تومان (۱.۸ درصد) بهصورت اسکناس و مسکوکات در دست مردم است. این آمار حکایت از تداوم سلطه شبهپول و سپردههای دیداری بر اقتصاد ایران دارد.
رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به لزوم اصلاح قیمت نان در تهران، گفت: بهتر است قیمت نان به جای افزایش، آزادسازی و یارانه آن به مستقیما به مردم داده شود تا دست سودجویان از این یارانه قطع شود و تخلفات به حداقل برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانهای برای بروز رسانی اطلاعات خانوارها خبر داد و گفت: طبق این سامانه یارانه ثروتمندان حذف و درآمد حاصل از آن بین دهکهای پایین توزیع خواهد شد.
مرکز مبادله امروز قیمتگذاری تازهای برای ارزهای حوالهای انجام داد که بر اساس آن نرخ دلار، یورو، درهم و دیگر ارزها در سطوح قابلتوجهی قرار گرفت. آیا بازار آزاد نیز تحت تأثیر این ارقام قرار خواهد گرفت؟
Δ