نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی گفت: سهمیه اربعین براساس نیاز استانهای کشور برای گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج تعیین و تامین شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم اکبر فتحی در حاشیه یازدهمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی اظهار داشت: در حال حاضر برای تغذیه دام، طیور و آبزیان کشور هم نهادههای خام و هم خوراک آماده مصرف عرضه میشود، اما ضروری است در راستای افزایش بهرهوری به سمت استفاده از خوراک آماده دام و کنسانتره برویم.
وی بر آماده شدن بستر برای افزایش سهم خوراک آماده مصرف دام در قالب کنسانتره تاکید کرد و افزود: استفاده از خوراک آماده مصرف دام با توجه به احداث و فعالیت کارخانهها در این حوزه و همچنین احداث این کارخانهها توسط برخی از واحدهای دامپروری، در حال ترویج است.
فتحی درباره قیمتگذاری خوراک آماده مصرف دام و کنسانتره اظهار داشت: هیچگونه قیمتگذاری در نشست امروز برای خوراک آماده مصرف دام و کنسانتره انجام نشد.
وی ادامه داد: قیمتگذاری خوراک دام آماده مصرف و کنسانتره طی فرایندی صورت میگیرد و در این فرایند قیمت این محصولات باید از سوی تشکلهای مربوطه به معاونت تخصصی و زیربخش آن پیشنهاد شود و مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی نیز درباره آن نظر بدهد و سپس قیمت پیشنهادی در کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی با حضور سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده مطرح و در نهایت به ستاد تنظیم بازار ارایه شود.
معاون وزیرجهادکشاورزی ادامه داد: در صورت موافقت و تصویب ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی، قیمت نهایی ابلاغ خواهد شد.
وی در پاسخ به پرسشی مربوط به تامین کالاهای اساسی ویژه اربعین نیز گفت: سهمیه اربعین براساس نیاز استانهای کشور برای گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج تعیین و تامین شده است.
انتهای پیام/
با امضای تفاهمنامهای میان اتاق اصناف ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، برنامه ملی خودکنترلی بهداشتی در واحدهای صنفی خوراکی کلید خورد.
مدیرعامل شرکت حملونقل ریلی رجا از آمادگی کامل ناوگان ریلی این شرکت خبر داد و گفت: ۵۹ هزار صندلی قطار برای زائران اربعین تدارک دیده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی در سال جاری ۵ هزار هکتار است که این میزان از مجموع سطح زیر کشت کشور (۴۹۵۰۰ هکتار) معادل ۲۱ درصد را به خود اختصاص داده است.
در حالی که بازار برنج طی هفتههای اخیر با نوسانات شدید قیمتی روبهرو بوده، ورود محصول نو از شالیزارها و افت تقاضای هیجانی، بازار را در مسیر نزولی قرار داده است.
Δ