نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدمهدی قاسمی رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با تأکید بر ضرورت همافزایی میان معاونتها و دفاتر مختلف معاونت آموزش و ترویج کشاورزی و بهرهمندی مؤثر از ظرفیتهای علمی موسسات ملی و مراکز پژوهشی استانی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و شبکه عاملین ترویج دولتی و خصوصی و تشکلها، اظهار داشت: تدوین این برنامه در چارچوب قانون برنامه هفتم، قانون بودجه سالانه، سند دانشبنیان امنیت غذایی و راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تات انجام شده و بهمنظور انسجام و پاسخ مشخص به مسایل بخش کشاورزی کشور ضرورت داشت.
وی افزود: در این راستا و بر پایه نظام مسایل موجود و رایزنی با معاونتهای اجرایی و ستادی وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای جهاد کشاورزی استانها، برنامه سالانهای با محوریت اسناد بالادستی طراحی شد که در قالب فعالیتهای آموزشی و ترویجی، پاسخگوی مسایل کلیدی باشد.
معاون سازمان تات تصریح کرد: در این برنامه که به تفکیک هر استان تهیه شده، با توجه به اولویتهای کلان بخش کشاورزی، انجام فعالیتهای مختلف آموزشی و ترویجی مشخص شده است.
وی توسعه توانمندیهای سرمایههای انسانی و اجتماعی در بخش کشاورزی را یکی از ارکان مهم این برنامه دانست و گفت: هدف نهایی؛ بهبود نفوذ دانش، ارتقای بهرهوری و تحقق امنیت غذایی است.
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاروزی در ادامه به رویکردهای کلان این برنامه اشاره و تصریح کرد: بهبود بهرهوری منابع تولید نظیر آب، خاک و سایر نهادهها، کاهش ضایعات، ارتقای تولید محصولات استراتژیک در حوزههای زراعت، باغبانی، دام، طیور و شیلات، توسعه کشت گلخانهای و محیطهای متراکم، افزایش تابآوری در برابر تغییرات اقلیمی و اقتصادی و توسعه زنجیرههای ارزش تولیدات کشاورزی از جمله این رویکردهاست.
وی همچنین شتابدهی به انتقال و نشر فناوری با همکاری شرکتهای دانشبنیان و فناور را از اقدامات موفق سالهای اخیر دانست و افزود: متقاعدسازی کشاورزان و تولیدکنندگان برای بهرهگیری از این فناوریها با جدیت دنبال میشود.
قاسمی در پایان ابراز امیدواری کرد که با پایش مستمر اجرای این برنامه در شورای تات استانها به ریاست روسای سازمانهای جهاد کشاورزی و همچنین ارزیابی و حمایت مؤثر مراکز تحقیقات و آموزش، همکاری همه مدیران و معاونین استانی، شهرستانی و محلی و مشارکت گسترده بخش خصوصی، شاهد توسعه گسترده پوشش فعالیتهای آموزش و ترویج در سراسر کشور باشیم.
انتهای پیام/
استاندار خراسان جنوبی از آغاز عملیات ریل گذاری راه آهن یونسی-بیرجند به چابهار، در سال جاری خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از پیشرفت فیزیکی ۲۳ درصدی پروژه راهآهن زاهدان–بیرجند خبر داد و گفت: تاکنون سه مرحله تخصیص اعتبار انجام شده است.
قیمت مصوب ۱۲ قلم از حبوبات وارداتی توسط معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد.
در حالیکه به زودی شاهد ورود برنجهای وارداتی و محصول جدید داخلی به بازار هستیم و انتظار شکست قیمتی داریم؛ این محصول با نرخ های نامتعارفی در بازار به فروش میرسد و حتی برنج های تنظیم بازاری نیز زیر سایه تعلل دستگاههای نظارتی گران عرضه میشود.
Δ