نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ساری – مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: در بحث قاچاق دام توانستیم از ورود و جابه جایی موارد قاچاق جلوگیری کنیم.
حمزه آقاپور کاظمی در گفت وگو با خبرنگار مهر از فعالیت ۱۳ واحد مستقل بستهبندی گوشت در استان خبر داد و گفت: ۲۶ واحد بستهبندی وابسته به مراکز عرضه و فروشگاههای زنجیری نیز در مازندران فعالیت دارند.
آقاپور کاظمی سطح آگاهی در حوزه مصرف را خوب دانست و از شهروندان خواست خرید خود را از مراکز واجد شرایط انجام دهند.
وی با بیان اینکه تنها در رابطه با انتقادهای سازنده پاسخگو هستیم، از رسانهها خواست واقعیتها را منعکس کرده و از سیاهنمایی پرهیز کنند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: با معرفی زمین واجدالشرایط از سوی متقاضیان مراکز بستهبندی گوشت و بررسیهای لازم، پروانه بهداشتی و مجوز بهداشتی صادر میشود.
آقاپور کاظمی افزود: تمام محصولات با صدور مجوزهای قرنطینهای و بهداشتی از مبدا به واحدهای بستهبندی ارسال میشوند و ادارات دامپزشکی نیز طی بازدیدهای ادواری از این واحدها، موارد مدنظر را بررسی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: قطعاً وجود واحدهای قطعهبندی و بستهبندی میتواند در راستای امنیت غذایی و بهداشت عمومی جامعه تأثیرگذار است چراکه قطعهبندی گوشت در خانهها میتواند انتقال آلودگی را به همراه داشته باشد.
آقاپور کاظمی تاکید کرد: تمام دغدغهمان این است که در حوزه گوشت و مرغ، محصولات را به صورت قطعهبندی به منازل برسانیم.
مدیرکل دامپزشکی مازندران یادآور شد: واحدهای بستهبندی از مراجع صنعتی نسبت به تأمین گوشت اقدام میکنند و با رعایت و درج تاریخ مصرف، محصولات را به مراکز خردهفروشی ارسال میکنند.
آقاپور کاظمی اضافه کرد: به کشتارگاهها هم مجوز قطعهبندی و بستهبندی میدهیم و در این زمینه هیچگونه ممنوعیتی برای صدور مجوز نداریم.
وی گفت: سامانه ۱۵۱۲ آماده است هرگونه تخلف چه در قالب تعزیراتی و چه در قالب تهدید علیه بهداشت عمومی را ثبت کند و در ادامه اقدام حقوقی در مقابل واحدهای متخلف را پیگیری خواهیم کرد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه خط قرمز ما مباحث امنیت غذایی است، تاکید کرد: تعارفی در برخورد با واحدهای متخلف نداریم.
آقاپور کاظمی اضافه کرد: در بحث قاچاق دام توانستیم از ورود و جابجایی موارد قاچاق جلوگیری کنیم چراکه این پدیده مذموم چه از موارد بهداشتی و چه مباحث قیمتی، بسیار مهم است.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی که قیمت برنج سر به فلک کشیده و بازار همچنان در التهاب است، برخی مسئولان به جای اقدامات لازم برای مدیریت این بازار هنوز دنبال مقصر می گردند.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با اشاره به رونمایی از ارقام جدید گندم برای مناطق مستعد، خشک، کمبارش و مناسب گفت: بهرهگیری از فناوریهای نوین و مدیریت مزرعه موجب افزایش بهرهوری در مناطق مختلف کشور میشود.
Δ