نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
فهرج- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج از واکسیناسیون سگهای گله و نگهبان علیه بیماری هاری در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بمان دشتی، صبح شنبه گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج در سال گذشته ۳۵۰ قلاده سگ گله و نگهبان را در سطح روستاهای شهرستان بر علیه بیماری هاری واکسینه کرده و این روند بر اساس پیش بینیهای سالیانه مبارزه با بیماریهای زئونوز در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
وی افزود: با توجه به افزایش جمعیت سگهای بلا صاحب و ولگرد شاهد افزایش موارد حیوان گزیدگی بوده ایم که چند مورد از نمونههایی توسط کارشناسان این شبکه از دامهای مشکوک به بیماری اخذ و به آزمایشگاه مرجع ارسال شده مثبت اعلام شده است.
وی گفت: بیماری هاری یک بیماری ویروسی خطرناک و غیر قابل درمان است که از طریق سگ، گربه و حیوانات حیاط وحش مانند گرگ، روباه، شغال، خدنگ و… قابل انتقال به سایر حیوانات اهلی و جامعه انسانی میباشد و با علائمی مانند تغییر رفتار، ترس یا تهاجم غیر عادی، ترشح زیاد بزاق، عدم توانایی در بلع و… همراه است.
بمان دشتی، گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج با انجام اقداماتی مانند برگزاری کلاسهای آموزشی جهت آگاه سازی شهروندان، واکسیناسیون سگهای گله و نگهبان، واکسیناسیون دامهای سنگین در موارد مشکوک بر علیه بیماری هاری سعی میکند از شیوع این بیماری جلوگیری نماید.
وی با بیان اینکه شهروندان و دامداران فهرجی سگهای نگهبان خود را در محلی مطمئن وبا قلاده مهار کرده و به صورت مرتب بر علیه این بیماری واکسینه نمایند افزود: در صورتی که حیوان اهلی آنها مورد گزش توسط حیوانات مشکوک به بیماری قرار گرفتند موضوع را سریعاً جهت انجام اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
پرتودهی به عنوان روشی علمی و کنترلشده، توانایی غیرفعالسازی بذرهای علفهرز را فراهم میآورد، بدون آنکه به محیط زیست و کیفیت خاک آسیب رساند. این فناوری نوین میتواند جایگزین مناسبی برای علفکشهای شیمیایی باشد.
رئیس جمهور، با اشاره به این که پروژه مترو قم تقریبا آماده است، بر ضرورت تسریع در بهره برداری از این طرح تاکید کرد.
بوشهر- سرپرست اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: به بالا بردن سطح بهداشتی در کشتارگاهها در جهت سلامت غذایی جامعه تاکید داریم.
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: تعداد ۹ هزار پرونده درپی رصد و بازرسی انبارهای برنج، روغن و شکر وارداتی از یکم فروردین سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ تیر ماه تشکیل شده که منجر به بیش از ۲.۷۸ هزار میلیارد تومان جریمه مالی شده است.
Δ