نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
در سلسله نشستهای دیدار با مفاخر دانشگاه تهران، دکتر سیدحسین حسینی، به دیدار دکتر علی اسلامی، دامپزشک و استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، رفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، در این دیدار دکتر علی اسلامی با بیان اینکه در برنامههای ملی و بزرگی در قبل و بعد از انقلاب مشارکت داشته است، از مهمترین این برنامهها که برنامه ایمنسازی انگلی دام در کشور قبل از انقلاب بود، یاد کرد و گفت: «در این برنامه که در سطح کل کشور و با نظارت من انجام شد، دامهایی که دچار این بیماری بودند به طور کامل درمان شدند و ۳۰ درصد به ظرفیت دامی کشور اضافه شد.»
وی ادامه داد: «من تمام خاک کشور، استان به استان و شهر به شهر، رفتهام و تقریباً جایی نیست که ندیده باشم. گاهی چند ماه در یک استان توقف میکردیم تا به مسائل دامپزشکی رسیدگی کنیم و گاهی نیز در سرما و گرما با شوری که داشتیم چندین استان را مثلاً در دو هفته سر میزدیم.»
اسلامی در ادامه گفت: «کارهای من البته محدود به ایران نبود. من در کشورهای زیادی به خصوص در آفریقا، با عنوان نماینده سازمان ملل همین اقدامات را برای آن مناطق انجام دادم و در برنامههای بینالمللی زیادی مشارکت داشتم. افتخاراتی هم در این زمینهها داشتم که در رسانههای آنجا درج شد و از آنها تقدیر شد.»
وی گفت: «میتوانستم به جاهای زیادی بروم و کار کنم، اما دانشگاه تهران برایم اهمیت زیادی داشت. به همین دلیل همان اوایل خودم را از انستیتو رازی به دانشگاه منتقل کردم و حدود ۵۰ سال خدمت کردم.»
در ادامه این دیدار، دکتر سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه، دکتر اسلامی را از متخصصترین افراد در حوزه دانش دامپزشکی دانست و گفت: «امروز وقتی از تخصص حرف میزنیم معنای یکجانبه دارد، ولی کسانی مثل استاد، متخصصین جامعالاطرف بودند که همه چیز را با هم داشتند؛ هم سواد و دانش و هم اخلاق و پشتکار. بنابراین امثال آقای دکتر اسلامی را به ندرت میتوان در آموزش عالی کشور پیدا کرد.»
سرپرست دانشگاه ادامه داد: «نظم استاد، کلاسداری و روش تدریس ایشان بسیار بسیار خاص بود. بسیار منظم بودند و کمتر کسی میتوانست بعد از ایشان به کلاس بیاید. به علاوه بسیار در نوشتن پاکیزهنویس و استاد بودند و سختگیریهایی که داشتند قابل مقایسه با هیچ استادی نبود.»
حسینی، دکتر اسلامی را نمونه یک معلم برجسته، با اخلاق و عملگرا برشمرد و گفت: «ایشان دانش خود را فقط در کلاس درس ارائه نمیداد، بلکه در عمل نیز با حضور در جایجای کشور به درمان بیماریهای دامی میپرداخت و طرحهای کلان ملی و بینالمللی را زیر نظر سازمان ملل رهبری میکرد. بنابراین میتوان گفت که علم و عمل ایشان توأم بود.»
وی در پایان ضمن تشکر از یک عمر خدمت خالصانه استاد دکتر علی اسلامی با اهدای نشان دانشگاه تهران از این استاد برجسته تقدیر کرد.
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاهش ۲۰ درصدی سطح کانونهای بحرانی فرسایش بادی کشور برآورد میشود.
یارانهای بودن روغن نباتی، واردات روغن خام را به شکلی غیر منطقی افزایش داده است به طوری که حتی همخوانی با سرانه واقعی مصرف خانوار ندارد؛ دولت، در طرحی به دنبال ترکیبی کردن ارز واردات روغن خام و کاهش رانت واردات این محصول است.
بندرعباس-دومین جلسه کارگروه تخصصی صنعت دام و طیور شهرستان بستک با حضور مسئولان و فعالان این حوزه برگزار شد و طی آن، مسائل مربوط به تولیدکنندگان بررسی شد.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
Δ